Billige Robotstøvsugere

Sammenlign Billige Robotstøvsugere.

iRobot Roomba i3

iRobot i3

5/5

Arbejdsareal

185 m²

Køretid

75 min

Ladetid

180 min

✓ Object-Detekt
✓ Stemmestyring
✓ App
✓ P.O.O.P Detekt
✓ Trappe Sensor
✓ Smart Mapping
✓ Virtuelle vægge

cleanmate s995 robotstøvsuger

Cleanmate S995

5/5

Arbejdsareal

120 m²

Køretid

120 min

Ladetid

300 min

 • ✓ Virtuelle vægge
  ✓ App
  ✓ 2 Børster
  ✓ Trappe Sensor
  ✓ Smart Mapping
irobot roomba i7 robotstøvsuger

iRobot i7

5/5

Arbejdsareal

∞m²

Køretid

75 min

Ladetid

90 min

 • ✓ Object-Detekt
  ✓ Stemmestyring
  ✓ App
  ✓ P.O.O.P Detekt
  ✓ Trappe Sensor
  ✓ Smart Mapping
  ✓ Virtuelle vægge
iRobot Roomba i3

iRobot i3

5/5

Arbejdsareal

185 m²

Køretid

75 min

Ladetid

180 min

cleanmate s995 robotstøvsuger

Cleanmate
S955

5/5

Arbejdsareal

120 m²

Køretid

120 min

Ladetid

300 min

irobot roomba i7 robotstøvsuger

iRobot i7

5/5

Arbejdsareal

∞ m²

Køretid

75 min

Ladetid

90 min

Forhandlere

Hos GreenRide sammenligner vi priser ud fra ovenstående forhandlere, og finder den udbyder der tilbyder produktet billigst.

Indholdsfortegnelse

Om Billige robotstøvsugere

Man skal ikke regne med at få den bedste robotstøvsuger på markedet når man køber den billigste. Men der er en hel række ting som billige robotstøvsugere gør anderledes for at kunne give dig en billigere robotstøvsuger. Her er nogle af punkterne:

 • Materialet robotstøvsugeren er lavet af.
 • Sensorer der undlades.
 • Batteristørrelse.
 • Rengørings effektivitet.
Dog er teknologien der gør robotstøvsugere så effektive til at gøre rent kommet langt, og mange af de sensorer og støvsuger enheder der gør dem så gode bliver billigere og billigere med tiden. Dette betyder også at du måske ikke går glip af alle funktionaliteterne der kommer med nyere robotstøvsugere.
Billig

Materialet robotstøvsugeren er lavet af afhænger af pris

Hvis man går ud og køber den dyreste og bedste robotstøvsuger på markedet kommer den højst sandsynligt i høj kvalitets materiale. Dette kan være aluminum eller svært nedbrydeligt plastik. 

Dette er ikke noget som mange billige robotstøvsugere har. Dette betyder ikke at de behøver se ud af lavere kvalitet. Det betyder at når du ser din billige robotstøvsuger på afstand kan du højst sandsynligt ikke se den er billig. Derimod kan du mærke den er billig hvis du rør ved den.

Nogle sensorer kommer ikke altid på billige robotstøvsugere

De nyeste robotstøvsugere kommer med sensorer såsom lidar, høj kvalitets kamera samt andre lasersensorer. 

Sensorer som lidar kommer ikke på de fleste billige robotstøvsugere, men kamera og vægsensor finder man stadig. Dette betyder også at din billige robotstøvsuger nok ikke kan benytte sig af smart mapping, men kan stadig se hvis der ligger objekter på jorden den skal undgå og om der er trapper den ikke skal falde ned af.

Batteristørrelse samt køretid er lavere på billige robotstøvsugere

Endnu en ting som mange billige robotstøvsugere ikke har, er et stort batteri og lang køretid. Dette betyder at hvis du har et stort hjem, skal du ikke regne med at en billig robotstøvsuger kan klare det på en runde. Dog er det blevet meget normalt at selv billige robotstøvsugere kan genoplade sig selv og derefter fortsætte rengøringen.

Hvor meget koster en billig robotstøvsuger

Dette varierer meget. Man kan få robotstøvsugere helt ned til 600 kr. Disse anbefaler vi ikke, da til denne pris får man ikke andet end problemer. Derimod hvis man vælger bare at give lidt mere (omkring 1.500 kr.). Kan man forvente meget bedre rengøring og måske endda nogle smarte funktioner.

Hvis dit budget dog er lidt højere (omkring 3.000 kr.) kan du få en meget bedre, men stadig billig robotstøvsuger. Til denne pris får du ofte næsten lige så god støvsugning som de bedste, og samtidig en masse funktioner. Disse kunne f.eks. være smart mapping og adgang forbudt zoner.

Liste over de billigste Robotstøvsugere, samt deres specifikationer

Robotstøvsuger Arbejdsareal Køretid Ladetid Stemmestyring Pris
185 m²
75 min
180 min
Ja
1.999,-
120 m²
75 min
180 min
Nej
2.499,-
Ubegrænset
75 min
90 min
Ja
2.759,-

Sidst opdateret: 27/05/22

Hvorfor købe en billig robotstøvsuger frem for den bedste

Selvom der kan være stor forskel på billige og dyre robotstøvsugere, er der stadig mange gode grunde til at købe en billig. Nogle af de gode grunde er:

 • Få mere for pengene.
 • Pengene kan bruges bedre.
 • Der kommer alligevel en ny model næste år.

Få mere for pengene, når du vælger en billig robotstøvsuger

Når du vælger at købe en billige robotstøvsuger ved du også at du ikke får de bedste specifikationer til den. Men for at få de ekstra funktioner skal du også betale flere tusinde kroner mere, hvilket ofte ikke kan betale sig.

Man får nemlig mere for pengene, da den de ekstra funktioner de nye har, er væsentlig dyrere at producere, hvilket betyder de også bliver prissat højere. Derfor bør man ikke bruge mere end 3.000 kr. medmindre man leder efter noget meget specifikt.

Der kommer alligevel en ny model ud næste år

Hvert år kommer der en ny model ud, dette betyder at de lidt ældre modeller går ned i pris. Så hvis man venter lidt med at købe en robotstøvsuger kan man måske købe dem billigere næste år.

Hvilket er endnu en god grund til at købe en billig robotstøvsuger fremfor en lidt dyre, da det heller ikke bliver så hårdt for pengepungen at købe en ny når der er gået et par år og teknologien er kommet længere.

Køb en robotstøvsuger billigt på tilbud

Der er hele tiden tilbud på robotstøvsugere, om det så er fordi der er kommet ny model eller om det er fordi det er black friday, så er det en fantastisk mulighed for at få en robotstøvsuger en smule billigere. Det kan også være fordi det er restlager eller det er demovare.

Vores forhandlere har lige nu tilbud på en række af robotstøvsugere, og det er måske nu du kan få de bedste tilbud.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Fordi man får mere for pengene. Forskellen på billige og dyre er kun en smule stærkere styrke af støvsugeren og nogle få funktioner. For under 3.000 kroner kan man få meget.

Robotstøvsugeren kommer ikke i lige så høj kvalitets materiale. Derudover har de ofte ikke de samme sensorer og funktioner, men det burde ikke være noget man kan mærke i sin hverdag. 

Prisen på en billig robotstøvsuger kan gå helt ned til 600 kr. Vi anbefaler dog at man vælger en i prisklassen 1500-3000kr. her får du mest værdi for pengene.

Greenride er reklamefinanseret

Hos Greenride bestræber vi os med at vise besøgende et bredt udvalg af produkter. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af produkter, som vi selv finder interessante.

Vi forsøger så vidt muligt at have et stort udvalg af produkter og holde os objektive til produkterne, for at give vores besøgende en god oplevelse når de handler gennem os.

Greenride modtager penge for at formidle kunder til forhandlere. De produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede. Dette er vi nød til for at kunne opretholde og fortsat drive siden.

Vi har ikke partnerskaber med alle udbydere, hvorfor vores sammenligning i nogle tilfælde ikke afspejler det samlede marked af udbydere i Danmark.

Rækkefølgen og fremhævningen af produkter kan være influeret af kommissionssatserne hos udbyderne.

Vi er udelukkende en sammenligningsside, og sælger derfor ikke selv produkter.

e-wheels efterårsudsalg

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så tjek tilbud hos E-Wheels