Billige el-løbehjul

Sammenlign et stort udvalg af billige elektriske løbehjul

4.8/5

2490 kr.

3.390 kr.

-27%
Pris
Pris - slider
4 DKK25.004 DKK
Rækkevidde
Rækkevidde - slider
25 km130 km
Tophastighed
Topfart - slider
20 km/t95 km/t
Motorkraft
Motorkraft - slider
0 W7000 W
Bæreevne
Maks. belastning - slider
100 kg200 kg
Vægt
vægt - slider
13 kg61 kg
-21%
4.6/5

3.790 kr.

2990 kr.

-31%
4.6/5

5.790 kr.

3990 kr.

-13%
4.8/5

3.999 kr.

3499 kr.

-35%
4.2/5

5.395 kr.

3495 kr.

-25%
4.8/5

3.999 kr.

2999 kr.

4.8/5
-27%
4.8/5

3.390 kr.

2490 kr.

Indlæser produkter
-27%
Mest Populære

3.390 kr.

2490 kr.

4.8

Indlæser flere produkter...
-35%

5.395 kr.

3495 kr.

4.2

-25%

3.999 kr.

2999 kr.

4.8

-27%

3.390 kr.

2490 kr.

4.8

Segway Ninebot Zing C10

Ninebot by Segway Kickscooter Zing C10 anden side

1854 kr.

5

-13%

3.790 kr.

3290 kr.

4.6

2995 kr.

4.1

Indlæser flere produkter...

Hos GreenRide stræber vi efter at give dig det bedst mulige overblik, så du nemmere kan tage den rette beslutning. Det gør vi ved at samle samtlige tilbud fra flere forhandlere ét sted, hvorefter disse rangeres efter popularitet, specifikationer, priser m.m.

Indholdsfortegnelse

Billigt el-løbehjul

Et billigt el-løbehjul er nødvendigvis ikke ens betydning med, at det er et dårligt el løbehjul.

Der findes utroligt mange billige el-løbehjul, som også er gode.

Fordi det kan være uoverskueligt at navigere rundt i de mange el løbehjulhar vi gjort os umage med at servere de vigtigste informationer du skal vide, inden du vælger dit første el-løbehjul.

Ved at læse indeholdet på denne side, vil du forhåbenligt få en meget nemmere oplevelse, når du skal udvælge dit første el-løbehjul.

Billige el løbehjul

Hvorfor vælge et billigt el-løbehjul?

Du kan med fordel vælge et billigt el-løbehjul, hvis du blot ønsker at bruge el-løbehjulet som et dagligt transportmiddel, som kan fragte dig fra A til B og ikke ønsker at bruge ton vis af penge på et dyrt el-løbehjul, der kommer med smarte ekstra funktionaliteter, bedre affjedring, længere rækkevidde mv.

Hvad skal du være opmærksom på inden du vælger et billigt el-løbehjul

Inden du vælger et billigt el-løbehjul, er det ofte en god idé at sætte sig grundigt ind i hvad el-løbehjulet har at byde på.

Nogle el-løbehjul er blot bedre end andre, derfor kan du med fordel sammenligne dem på baggrund af specifikationer, design og andre relevante egenskaber såsom app-funktion.

Således øger du chancen for at finde det el-løbehjul, der passer bedst til dig.

Inden du vælger hvilket el-løbehjul du skal have, skal du blandt andet være opmærksom på følgende punkter:

Topfart: Den lovlige hastighedsgrænse for benyttelse af el-løbehjul i trafikken i Danmark er på 20 km/t. med ren motorkraft. Derfor kan du med fordel vælge et el-løbehjul, der maksimalt kan køre med den tilladte hastighed, hvis altså dine intentioner er at benytte det i trafikken og ikke ønsker at risikere at modtage bøder af politiet. Det er dog fuldt lovligt at købe el-løbehjul, der kan køre hurtigere end 20 km/t.

Rækkevidde: Længere rækkevidde kan være lækkert, da man nødigt vil ende med at løbe tør for batteri imens man kører. Mange af producenterne oplyser som regel en god rækkevidde på deres el-løbehjul, for markedsførings aspekter, men vær opmærksom på at den reelle rækkevidde ofte er en del lavere, end hvad de angiver.

Hjulstørrelse: El-løbehjul med store hjul er for det meste altid bedre, da de mindsker stød fra ujævnheder i asfalten. Til gengæld, er de ikke ligeså gode til at manøvrere med. Vi anbefaler derfor altid som minimum at vælge et el-løbehjul med mindst 8,5 tommer hjul, for bedst køreoplevelse. 

Dæktype: Der findes 3 forskellige dæk typer, herunder luftfyldte dæk, pneumatiske dæk(punkterfrie dæk) og almindelige dæk med slange. Luftfyldte dæk øger komfort under kørsel, men kræver mere vedligeholdelse end almindelige dæk, da man skal sikre at lufttrykket er tilstrækkeligt. Pneumatiske dæk(punkterfrie dæk) hjælper dig med at undgå at punktere, hvilket kan være rart at have, men det er ikke nødvendigt for de fleste. 

Motorkraft: Motorkraft er angivet i Watt. Watt måles i 2 typer, herunder nominal effekt og maksimal effekt. Når du skal sammenligne el-løbehjul, kan du med fordel altid tage udgangspunkt i den nominale effekt, hvilket er den vi oplyser på siden. El-løbehjul med højere watt, kan hjælpe med højere topfart, bedre acceleration og med at bestige højere stigninger, hvilket kan være et kæmpe plus, hvis din rute indebærer stejle bakker.

Ladetid: Ladetiden er en præference sag. Her er det ene og alene op til dig at vælge et el-løbehjul, der tilfredsstiller dit behov. Hvis el-løbehjulet har kort rækkevidde og du benytter det meget, kan det være en fordel at vælge et el-løbehjul med kort ladetid. Hvis du derimod vælger et el-løbehjul med en længere rækkevidde og blot tænker at bruge det til at transportere dagligt fra A til B kan et el-løbehjul med forholdsvis lang ladetid være tilstrækkeligt for dig. Husk du altid kan sætte dit el-løbehjul til opladning om natten.

Vægt: Et el-løbehjul med en høj vægt, gør el-løbehjulet tungere, hvilket kan være med til at gøre det mere besværligt at løfte. Det kan for mange være rart at finde et let el-løbehjul, da det kan være mere praktisk at bære rundt på.

Foldbart: Et foldbart el-løbehjul er væsenligt mere praktisk at have med rundt, da det kan foldes sammen på et par få sekunder og tages med rundt. Denne funktion gør det langt nemmere, hvis du ønsker at tage el-løbehjulet med ind i metroen, bus, bil eller tog.

Justerbar højde: Hvis du ligger langt fra gennemsnittet når det gælder højde, kan du med fordel vælge et el-løbehjul, hvor højden af styret kan justeres.

Maks. belastning: Den maksimale belastning angiver den anbefalede vægtkapacitet el-løbehjulet kan udsættes for under kørsel. Hvis du ikke overholder den maksimale vægtkapacitet, betyder det ikke ligefrem at el-løbehjulet brækker eller går i stykker, men blot at du risikere at mindske både topfart, acceleration og rækkevidde væsenligt, hvilket heller ikke er super sjovt.

Hvad kan du forvente af et billigt el-løbehjul?

Når du køber et billigt el-løbehjul, behøver du ikke være bange for at gå ned på kvaliteten.

Du vil kunne forvente en forholdsvis god rækkevidde, samt den lovlige topfart på 20 km/t.

Du kan for det meste også kunne forvente et el-løbehjul der er let at løfte, da lette materialer for det meste også er billigere, hvilket resulterer i en billig pris for forbrugeren. 

Forskellen på dyre og billige el-løbehjul er ofte, mere brug af plastik, kortere rækkevidde, dårligere affjedring og nogle gange også topfarten.

Det kan også være at der ikke følger ligeså meget ekstra udstyr med, såsom ringeklokke, lygter eller app-funktion.

Lygter skal du dog ikke bekymre dig over, da vi har sørget for at alle el-løbehjul som bliver vist på denne side kommer med monteret for- og baglygte og alt hvad der gør dem CE-godkendt.

El løbehjul billigt

Øverst på siden finder du 14 billige el-løbehjul, der er vores bud på de bedste billige el-løbehjul.

De har alle det tilfælles at de koster under 4.000 kroner, der er dog stadig stor forskel på dem, hvorfor det kan være en god idé at sammenligne dem inden du vælger.

E-wheels E2S V2 er muligvis det bedste af dem. Forskellen på det og dem der koster 1.000 kroner mindre, er rækkevidden, bedre kvalitet samt at det kan udsættes for en højere maksimal belastning.

Du har også muligheden for at vælge E-wheels E2S V2 30 km/t. udgaven, hvis du ønsker det skal kunne køre hurtigere.

Det skal dog lige pointeres at denne topfart ikke er lovlig på offenlige veje.

Billigste el-løbehjul

Det billigste el-løbehjul, som vi sammenligner er E-wheels E2S V2

E-Wheels E2S V2 er et suverænt el-løbehjul til prisen.

Du får god kvalitet til prisen, det vil sige du får et billigt el-løbehjul med gode specifikationer til prisen.

Selv om det er billigt får du en altså en forholdsvis god rækkevidde på 35 km og en topfart på 20 km/t, hvilket er den maksimale fart man må køre på el-løbehjul i Danmark.

Derudover har el-løbehjulet en maks. belastning på 125 kg., så du skal altså ikke være bange for at ødelægge el-løbehjulet når du kører på det, også selvom du har en tung taske på.

Liste over billige el løbehjul

  1. E-Wheels E2S V2 Turbo billigt El-løbehjul fra 2.990 kr.
  2. GoRunner UrbanGlide billigt El-løbehjul fra 2.095 kr.
  3. MegaWheels S10 billigt El-løbehjul fra 2.499 kr.
  4. Denver SEL-65110 billigt El-løbehjul fra 2.095 kr.
  5. E-Wheels E2S V1 billigt El-løbehjul fra 2.390 kr.
  6. E-Wheels E2S V2 billigt El-løbehjul fra 2.390 kr.

Sidst opdateret: 13/05/22

FAQ

Ofte stillede spørgsmål.

For at vælge et billigt el-løbehjul kan man sammenligne priserne på de forskellige el-løbehjul, på den måde kan man finde ud af, hvilket et der er det billigeste.

Der kan være stor forskel på billige el-løbehjul. Der kan for eksempel være forskel på rækkevidden nogle kan køre 25 km., før det løber tør for strøm, mens andre kan klare op til 25 km. Derudover kan der være forskel på hvor meget belastningen el-løbehjulet kan håndtere, nogle billige el-løbehjul kan klare op til 150 kg. mens andre kun kan klare 100 kg.

Du kan vælge et billigt el-løbehjul, hvis du ønsker at spare penge i modsætning til at købe et lidt dyrere el-løbehjul. 

Greenride er reklamefinanseret

Hos Greenride bestræber vi os med at vise besøgende et bredt udvalg af produkter. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af produkter, som vi selv finder interessante.

Vi forsøger så vidt muligt at have et stort udvalg af produkter og holde os objektive til produkterne, for at give vores besøgende en god oplevelse når de handler gennem os.

Greenride modtager penge for at formidle kunder til forhandlere. De produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede. Dette er vi nød til for at kunne opretholde og fortsat drive siden.

Vi har ikke partnerskaber med alle udbydere, hvorfor vores sammenligning i nogle tilfælde ikke afspejler det samlede marked af udbydere i Danmark.

Rækkefølgen og fremhævningen af produkter kan være influeret af kommissionssatserne hos udbyderne.

Vi er udelukkende en sammenligningsside, og sælger derfor ikke selv produkter.

e-wheels efterårsudsalg

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så tjek tilbud hos E-Wheels