E-Wheels E2S V2 Pro

4.3
4.3/5
Udsolgt

Produktbeskrivelse

E-Wheels E2S V2 Pro 2023 er et kraftigt el-løbehjul som kommer med lang rækkevidde og er god motorkraft. El-løbehjulet har fået gode anmeldelser af brugere samt techmagasinerne: Tek.no og nettavisen.no.

Ydeevne

Tophastighed

E2S V2 Pro 2023 kommer i en lovlig udgave, der maksimalt kan køre 20 km/t samt i en udgave med en tophastighed på 30 km/t.

Rækkevidde

E2S V2 Pro 2023 kan køre op til 45 km per opladning, grundet dens store 36 V 15 Ah 540 Wh batteri. Dette gør el-løbehjulet velegnet til længere ture.

Motorkraft

E2S V2 Pro 2023 er udstyret med en kraftfuld motor som gør el-løbehjulet god til at køre op ad stejle bakker.

Brugervenlighed

El-løbehjulet byder på en imponerende brugervenlighed. Det kan nemt foldes sammen på blot få sekunder, og styrestangen kan låses fast til bagskærmen, så den fungerer som et praktisk bærehåndtag. Dets vægt på kun 14 kg gør det yderst håndterbart, og det bliver en særlig fordel for dem, der bor højt oppe i lejligheder uden elevatoradgang, da det er let at løfte op og ned ad trapper.

Støv- og vandbeskyttelse

E2S V2 Pro 2023 har en IP-grad på 56, hvilket betyder el-løbehjulet har gode vandafvisende egenskaber. Du kan derfor trygt benytte el-løbehjulet i det danske klima, også i regnvejr, men du skal stadig undgå dybe vandpytter eller nedsænkning i vand.

Dæk

E2S V2 Pro 2023 fås både med luftfyldte dæk og punkterfrie dæk, du vælger selv. De luftfyldte dæk kræver dog lidt mere vedligeholdelse, da der af og til skal fyldes luft på dækkene, dog øger de komforten en smule.

App

E-wheels har fået designet en App til E2S V2 Pro 2023 som kan bruges via bluetooth signal. Appen er gratis og kan hentes i App-Store eller Google Play Butik under navnet KingSong.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra