E-Wheels E2S V2 2023 Long Range+

-43%
4.3
4.3/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

E-Wheels E2S V2 2023 LR+

5.290 kr.
2.990 kr.

Produktbeskrivelse

E-Wheels E2S V2 2023 Long Range er et robust el-løbehjul til pendler der har langt til og fra destination. Men også til dem der der ønsker et el-løbehjul som har det hele og har en fornuftig pris

E2S V2 2023 Long Range fås i to varianter. Det er henholdsvis en lovlig udgave som maksimalt kan køre 20 km/t samt en ulovlig udgave der kommer med en topfart på 30 km/t.

De to varianter kommer ellers med de samme specifikationer. Den eneste forskel er at der er sat en begrænsning på den lovlige udgave, så man vil stadig opleve den samme acceleration.

Begge varianter kommer altså med et 10.000 mAh batteri, der giver el-løbehjulet mulighed for at opnå en rækkevidde på op til 35 km. Denne rækkevidde afhænger dog af førerens vægt, terræn samt vind og vejr samt hvor hurtigt man kører.

Begge varianter af E2S V2 2023 Long Range er udstyret med en kraftig elektrisk baghjulsmotor med en nominal effekt på 350 W og en spids effekt på 700w, motoren gør el-løbehjulet god nok til de fleste stejle bakker.

El-løbehjulet er udstyret med nogle forholdshvis gode for- og baglygter, der lyser vejen godt op mørke, samt gør dig væsenligt mere synlig for medtrafikanter.

I Kingsong Appen Finder du funktionen elektronisk lås, hvilket gør det muligt for dig at låse dit el løbehjul ved hjælp af bluetooth

Speederen på el-løbehjulet er udstyret med en sikkerhedsfunktion, som forhindre el-løbehjulet i at køre, hvis man falder af.

El løbehjulet skal som standard skubbes i gang, dette klades “non zero start”.Denne funktion kan dog slås fra i Appen, hvis man ikke ønsker at skulle skubbe el løbehjulet i gang.

El-løbehjulet kan foldes sammen på få sekunder og vejer kun 12,5 kg, hvilket gør det utroligt nemt samt praktisk at have med rundt i f.eks. bil, bus eller tog.

E-Wheels E2S V2 2023 Long Range kan håndtere en maksimal belastning på 125 kg og er af den årsag god hvis du fortrækker at have ekstra bagage med ombord, såsom en indkøbspose eller rygsæk.

El løbehjulet er bygget til at holde og kommer med 8,5 tommer luftfyldte dæk, der giver en komfortabel køreoplevelse. Luft fyldes på efter behov (anbefalet dæktryk: 2,8 – 3,4 bar)

E2S V2 2023 Long Range har i øvrigt også en vis form for beskyttelse mod støv og vandsprøjt under højt tryk fra alle retninger, grundet IP-klassificering IP56. Så hvis du skal ud i regn kan E2S V2 2023 Long Range klare det.

Se E-Wheels E2S V2 2023 Longrange i aktion

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra