E-Wheels E2S V2

-36%
4.3
4.3/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

E-Wheels E2S V2 2023

3.590 kr.
2.290 kr.

Produktbeskrivelse

E-Wheels E2S V2 2023 er et solidt el-løbehjul til prisbevidste pendler, der ønsker et el-løbehjul som er forholdvist godt på alle punkter til en fornuftig pris.

E2S V2 2023 fås i to varianter, herunder en lovlig udgave som maksimalt kan køre 20 km/t samt en ulovlig udgave med en tophastighed på 30 km/t. Borset fra topfarten er specifikationerne på de to varianter de samme. Den eneste forskel er at der er sat en begrænsning i den lovlige udgave.

Begge varianter kommer altså med et 10.000 mAh batteri, der giver el-løbehjulet mulighed for at opnå en rækkevidde på op til 25 km. Rækkevidden afhænger selvfølgelig af førerens vægt, temperatur, terræn, vind og vejr samt hvor hurtigt man kører.

Begge varianter af E2S V2 2023 er udstyret med en kraftig motor i baghjulet med en nominal effekt på 350 W og en spids effekt på 700 W, hvilket gør el-løbehjulet god til stejle bakker.

El-løbehjulet er udstyret med kraftige for- og baglygter, der lyser vejen godt op mørke samt gør det væsenligt mere tydeligt for medtrafikanter at se dig.

Derudover er el-løbehjulet udstyret med en elektronisk lås, hvilket giver dig mulighed for at låse el-løbehjulet via. bluetooth-signal med Kingsong Appen.

Speederen på el-løbehjulet er udstyret med en sikkerhedsfunktion, som forhindre el-løbehjulet i at køre, hvis man falder af. Dette er også praktisk hvis man skal krydse et fodgængerfelt. El-løbehjulet skal derfor løbes i gang. Dette klades “non zero start” og kan slås fra i Appen, hvis man ikke ønsker det skal være på.

El-løbehjulet kan foldes sammen på få sekunder og vejer kun 12,5 kg, hvilket gør det utroligt nemt samt praktisk at have med rundt i for eksempel bil, bus eller tog.

El-løbehjulet kan håndtere en maksimal belastning på 125 kg og er af den årsag god hvis du fortrækker at have ekstra bagage med ombord, såsom en taske eller rygsæk.

El-løbehjulet er bygget til at holde og kommer med 8,5 tommer luftfyldte dæk, der giver en komfortabel køreoplevelse. Luft fyldes på efter behov (anbefalet dæktryk: 2,8 – 3,4 bar).

E2S V2 2023 har i øvrigt også en vis form for beskyttelse mod støv og vandsprøjt under højt tryk fra alle retninger, grundet IP-klassificering IP56. Så hvis du skal ud i regn kan E2S V2 klare det.

Produktvideo af E-Wheels E2S V2 2023

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra