Billige El-skateboards

Sammenlign billige el-skateboards

The Legit Roadsurfing El Skateboard Side by Side

The Legit Roadsurfing

5/5
The Composed Roadsurfing El Skateboard Side by Side

The Composed Roadsurfing

5/5
Razor el skateboard

Razor Cruiser Elektrisk Skateboard

3.5/5
Vaya S3 el-skateboard

Vaya S3

4/5
vaya s2 el-skateboard

Vaya S2

3/5
vaya s1 el-skatebord

Vaya S1

2.5/5

Indholdsfortegnelse

Liste over de billigste el-skateboard

  1. Roadsurfing The LegitBilligt el-skateboard til 2495 kr.
  2. Roadsurfing The ComposedBilligt el-skateboard til 3.999 kr.
  3. Razor Cruiser Elektrisk SkateboardBilligt el-skateboard til 1.949 kr.
  4. Vaya S3Billigt el-skateboard til 3.509 kr.
  5. Vaya S2Billigt el-skateboard til 2.539 kr.
  6. Vaya S1Billigt el-skateboard til 1.569 kr.

Gennemgang af de 6 billigste el-skateboards

The Legit fra Roadsurfing - Bedste Cruiser Board til Prisen

The Legit Roadsurfing El Skateboard Side by Side
Bedømmelse:
5/5

Specifikationer

2.495 kr.

Produktbeskrivelse af The Legit

The Legit fra Roadsurfing er Skandinaviens første 100% lovlige el-skateboard. Det er det perfekte begynder board og egnet folk i alle aldre. Roadsurfing er kendt for deres høje kvalitet, som der virkelige ikke er gået på kompromis med på trods af prisen.

Boardet er designet som et cruiser board, er er ligeledes godt egnet til at manøvrere i bybilledet eller hvis du vil cruise på asfalten. Det vejer heller ikke det store og er derfor nemt at have med sig uanset situationen.

Med The Legit får du en topfart på 20 km/t, så det ikke går alt for stærkt. Du får dog kun 15 km i rækkevidde, hvorfor The Legit bedst egner sig til kortere distancer og bykørsel. Til gengæld er ladetiden kort, så det hurtigt kan oplades på mellemvejen.

Det gode og det dårlige

Fordele
Ulemper

The Composed fra Roadsurfing - Bedst til Prisen

The Composed Roadsurfing El Skateboard Side by Side
Bedømmelse:
5/5

Specifikationer

3.999 kr.

Produktbeskrivelse af The Composed

The Composed fra Roadsurfing er vurderet som det bedste el-skateboard til prisen. Det er hverken billigt eller dyrt, til gengæld er det i den grad værdi for pengene!

Dette board har nogle fremragende specifikationer sat i perspektiv til prisen. Med en hastighed på hele 38 km/t og en rækkevidde 25 km er du perfekt sat til at surfe over asfalten med vinden i håret.

The Composed er af board typen longboard. Takket være boardet unikke materialer får du også fantastisk fleksibilitet i boardet som virkelig øger komforten på din tur

Sidst men ikke mind har boardet også en bæreevne på 150 kg., så det kan i den grad bære til en del uden ydeevnen nedsættes.

Så er du til en god deal på et af de bedste el-skateboards kan The Composed varmt anbefales

Det gode og det dårlige

Fordele
Ulemper

Cruiser Elektrisk Skateboard fra Razor - Bedst til små børn

Razor el skateboard
Bedømmelse:
4/5

Specifikationer

1.949 kr.

Produktbeskrivelse af Razor Cruiser Elektrisk Skateboard

Razor er en af verdens største forhandlere af forskelligt sport udstyr til børn. Ligeledes er dette el-skateboard også særligt ment dem.

Med en topfart på blot 10 km/t kan du være tryg ved at sikkerheden er i top. Det er også af board typen penny board, som er af lille størrelse,  og dermed nemmere for børn og mindre personer at navigerer på. 

Længden er heller ikke den længste, men burde ikke være et problem såfremt dit barn ikke skal alt for langt. Til gengæld vejer boardet ikke spor og er derfor nem at have med under armen, hvis det bliver nødvendigt.

Det er den perfekte gave til den bette der skal have lidt elektrisk sjov og vind i håret!

Det gode og det dårlige

Fordele
Ulemper

S3 fra Vaya

Vaya S3 el-skateboard
Bedømmelse:
4/5

Specifikationer

3.509 kr.

Produktbeskrivelse af Vaya S3

Er budgettet lidt stramt og ønsker du noget med en okay performance, så kunne Vaya S3 måske være noget for dig. I vores øjne eller dette en b-version af The Composed fra Roadsurfing.

Vaya S3 har en god topfart (35 km/t) og rækkevidde (25 km), men har bare ikke samme fleksibilitet og kvalitetsniveauet i materialerne bare ikke helt det samme som Roadsurfings.

Boardet er af typen longboard, men giver ikke samme smooth følelse grundet boardet stivhed. Dog er det et godt tilbud, hvis komforten er knap så vigtigt som hastighed og rækkevidde.

I boardet på Vaya S3 er skæret et hul som kan bruges som håndtag. Det gør det nemt at bære, som var det en kuffert.

Det gode og det dårlige

Fordele
Ulemper

S2 fra Vaya

vaya s2 el-skateboard
Bedømmelse:
4/5

Specifikationer

2.539 kr.

Produktbeskrivelse af Vaya S2

Vaya S2 er den anden mindste model i Vaya serien. Alligevel har det en topfart på hele 25 km/t, men kan desværre kun række 15 km. Det er en af de billigere el-skateboard og har egentlig okay specifikationer.

I dette prisspænd vil vi dog til enhver tid hellere anbefale Roadsurfing’s The Legit som er lovligt, leverer en bedre komfort og køreoplevelse. Du skal virkelig vil have de 5 km/t extra for at vælge denne model.

Selvom boardet er af typen longboard skal du dog være opmærksom på den lille størrelse, som er langt under det man sædvanligt kan forvente af denne type.

Det gode og det dårlige

Fordele
Ulemper

S1 fra Vaya

vaya s1 el-skatebord
Bedømmelse:
4/5

Specifikationer

1.569 kr.

Produktbeskrivelse af Vaya S1

Vaya S1 er det mindste el-skateboard fra Vaya serien. Det er Danmarks billigste el-skateboard, og rigtig god løsning egnet børn. Boardet er simpelthen for småt til voksne. 

Den meget billige pris afspejler sig desværre også af både specifikationerne og kvalitet. Især rækkevidden på blot 8 km kunne virkelig godt trænge til en forbedring, og det er altså under forudsætningen at både vejr og forhold er gode samt at belastningen ikke overskrides.

Vaya S1 er også det mindste modellerne på listen, hvilket godt kan gå ud over balancen. Især hvis man har større fødder.

Er dit budget derimod virkelig stramt, eller skal du blot have et cool el-skateboard en ung sjæl kunne Vaya S1 være modellen til dig.

Det gode og det dårlige

Fordele
Ulemper

Hvad kan du forvente af et billigt el-skateboard

Kort sagt, så kan du kan forvente få dét du betaler for. Det er ingen hemmelighed at der som regel vil være en sammenhæng mellem prisen du betaler og kvaliteten af det produkt du modtager. Det er meget nemt at se, at der for de dyrere modeller typisk vil være bedre specifikationer, mens der for de billigere modeller typisk vil være ringere specifikationer.

Vi anbefaler derfor at du grundigt overvejer hvilke krav du har til det el-skateboard og hvilke specifikationer der betyder noget for dig. Det vil nemlig være ærgerligt, hvis du blot vælger det billigste el-skateboard, og så efterfølgende opdage at det simpelthen bare ikke er godt nok.

Har du et lidt større budget anbefaler vi at du tjekker listen over det bedste el-skateboard.

Oversigt over billige el-skateboards

FAQ

Ofte stillede spørgsmål.

Det billigste el-skateboard i Danmark er Vaya S1.

Du bør vælge et billigt el-skateboard hvis dit budget er lavt og du har det okay med at gå på kompromis med ydeevnen.

Simon J. Kammer

skrevet af:

Simon J. Kammer

Ansvarlig for el-skateboards

Simon har over 12 års erfaring på et skateboard, som el-skateboards i høj grad er inspireret af. Han har i den seneste tid dykket ned i el-skateboards efter han prøvede et.