Herskind JH01 El-cykel til herre

This is Tooltip!
5.0
5/5

17.999 kr.

Herskind JH01 El-cykel til kvinder

5.0
5/5

17.999 kr.

Cube Reaction Hybrid Performance 500 Allroad

Cube Reaction Hybrid Performance 500 Allroad 2022
5.0
5/5

21.999 kr.

Specialized Turbo Como 5.0

Specialized Turbo Como 5.0 2022
5.0
5/5

41.999 kr.

Specialized Turbo Vado 5.0

Specialized Turbo Vado 5.0
5.0
5/5

41.999 kr.

Specialized Vado 4.0

Specialized Vado 4.0
5.0
5/5

23.999 kr. 28.999 kr.

Specialized Vado 3.0

Specialized Vado 3.0
5.0
5/5

26.999 kr.

Specialized Turbo Vado 4.0

Specialized Turbo Vado 4.0
5.0
5/5

32.999 kr.

Kom hurtigt fra A til B med en el-cykel

Med en el-cykel får du et el-køretøj der kan transportere dig nemt fra A til B uden for meget besvær. Hvis du er bor i storbyen er el-cykler klart et af de bedste transportmidler du kan finde dig. De fleste kender til at sidde fast i trafikken, med en el-cykel kan du springe den irriterende morgen trafik over og samtidigt få noget motion inden arbejdsdagen begynder.


Fordele ved en el-cykel

Der er en del fordele at hente ved en el-cykel, Først og fremmest får du hurtigt transportmiddel, da el-motoren i el-cykler kan hjælpe med hastigheden op til 25 km/t.

Udover hastigheden vil mange opleve at en el-cykel er en behagelig og skånsom måde at transportere sig selv fremad på. El-cykler er især gode for folk der har nedsat styrke i knogler, led og muskler.

El cykler er også en meget miljøvenligt alternativ til bil eller bus, og de fleste vil opleve besparelser på transportomkostninger, da det er utroligt billigt at cykle på el-cykel.

Hvorfor vælge en el-cykel fremfor en almindelig cykel

Du skal vælge en el-cykel fremfor en almindelig cykel, hvis du gerne vil undgå at blive forpustet eller få sved på panden når du transportere dig til eller fra arbejde, skole eller andre begivenheder. En el-cykel er dog typisk en del dyre end almindelige cykler grundet dens ekstra teknologi, hvilket kan være med til at få mange pendlere til at tøve når de kigger på investeringens størrelse og bekymringer for reparationer der kan udfolde sig.

Dog kan du hos de fleste af vores forhandlere finansere din el-cykel gennem et lån med lave renter over en længere periode, så det ikke føles så dyrt. I længden vil du opdage at en el-cykel kan være en god investering sammenlignet med bil eller bus. 

Greenride er reklamefinanseret

Hos Greenride bestræber vi os med at vise besøgende et bredt udvalg af produkter. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af produkter, som vi selv finder interessante.

Vi forsøger så vidt muligt at have et stort udvalg af produkter og holde os objektive til produkterne, for at give vores besøgende en god oplevelse når de handler gennem os.

Greenride modtager penge for at formidle kunder til forhandlere. De produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede. Dette er vi nød til for at kunne opretholde og fortsat drive siden.

Vi har ikke partnerskaber med alle udbydere, hvorfor vores sammenligning i nogle tilfælde ikke afspejler det samlede marked af udbydere i Danmark.

Rækkefølgen og fremhævningen af produkter kan være influeret af kommissionssatserne hos udbyderne.

Vi er udelukkende en sammenligningsside, og sælger derfor ikke selv produkter.

e-wheels efterårsudsalg

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så tjek tilbud hos E-Wheels