El-skateboards fra Roadsurfing

Hvad er sexet, slankt, elektrisk og køre hurtigt? Det gør el-skateboards fra Roadsurfing!

roadsurfing på en vej

Hvem er Roadsurfing?

Roadsurfing er Danmarks mest populære el-skateboard mærke, og af gode grunde. Blandt de fleste sammenligningssider og eksperter indenfor el-skateboards er der nemlig bred enighed om at Roadsurfing tilbyder de bedste el-skateboards i Danmark. 

Roadsurfing er en dansk virksomhed som både producerer og sælger deres egne elektriske skateboards. De er aktive på både Facebook, Instagram og Youtube hvor de poster en masse indhold om deres produkter.

Roadsurfing blev etableret i København i 2018 af Lasse Fredholm og er siden da gået hen og blevet nordens bedst sælgende el-skateboard mærke.

På deres hjemmeside finder du også reservedele og andet udstyr du kan bruge til dit el-skateboard. Udover at udbyde el-skateboards i Danmark, udbydes deres el-skateboards også hos en række forhandlere i både Sverige og Finland.

roadsurfing-logo

Gennemgang af el-skateboards fra Roadsurfing

1. The Ultimate [BELT] | Elektrisk Longboard | Bedste performance

The Ultimate Roadsurfing Belt Elektrisk Skateboard Side by Side
Bedømmelse:
5/5

Specifikationer

5.499 kr.

Produktbeskrivelse

Belt udgaven af The Ultimate (fås også med hub motor) fra RoadSurfing har uden tvivl Danmarks bedste performance. Med en 2 x 750w belt motor formår The Ultimate at ramme en topfart på hele 45 km/t. Herudover har modellen den længste rækkevidde, og er derfor særligt egnet til at suse over længere asfalterede distancer. Med denne model kan du nemt og hurtigt overhale alt lige fra cyklister, el-løbehjul og anden trafik.

Det kan vi lide

Det kan vi ikke lide

2. The Legit | Elektrisk Cruiserboard | Bedst til begyndere

The Legit Roadsurfing El Skateboard Side by Side
Bedømmelse:
5/5

Specifikationer

2.495 kr.

Produktbeskrivelse

The Legit er perfekt til dig som blot ønsker at cruise glidningsfrit gennem byen på skandinaviens første lovlige el-skateboard. Det brede board giver god kontrol. I kombination med dens lidt kortere længde sikrer The Legit at du får høj komfort og god manøvreevne gennem byen og på mellemlange distancer.

Det kan vi lide

Det kan vi ikke lide

3. The Composed | Elektrisk Longboard | Bedst til prisen

The Composed Roadsurfing El Skateboard Side by Side
Bedømmelse:
5/5

Specifikationer

3.999 kr.

Produktbeskrivelse

The Composed er vurderet som det bedste el-skateboard til prisen. Det har en rigtig god og fair balance mellem både specifikationer og pris. Vi mener derfor at The Composed er den klart bedste deal til den typiske person som er på udkig efter et el-skateboard.

Det kan vi lide

Det kan vi ikke lide

4. The Ultimate [HUB] | Elektrisk Longboard | Bedste HUB performance

ultimate roadsurfing hub el-skateboard
Bedømmelse:
5/5

Specifikationer

4.999 kr.

Produktbeskrivelse

Hub udgaven af The Ultimate minder på mange måder om belt udgaven, og har blot en smule ringere performance, men er dog stadig i den høje ende sammenlignet med andre el-skateboards. Den væsentligste forskel er hub motoren, som gør det muligt at bruge el-skateboardet som et almindeligt skateboard (fremdrift ved at skubbe med benet), hvis uheldet er ude og du løber tør for strøm. Herudover er The Ultimate [HUB] er også et billigere alternativ til belt udgaven, hvis man er på udkig efter et el-skateboard med god performance.

 

Det kan vi lide

Det kan vi ikke lide

Sammenligning af Roadsurfing modeller

The Legit Roadsurfing El Skateboard Side by Side The Composed Roadsurfing El Skateboard Side by Side The Ultimate Roadsurfing Belt Elektrisk Skateboard Side by Side ultimate roadsurfing hub el-skateboard
Brand
Roadsurfing
Roadsurfing
Roadsurfing
Roadsurfing
Navn
Pris
2.495 kr.
3.999 kr.
5.499 kr.
4.999 kr.
Topfart
20 km/t
38 km/t
45 km/t
42 km/t
Ladetid
1-2 timer
1-2 timer
2-3 timer
2-3 timer
Motor
Hub Motor 250w
Hub Motor 2 x 500w
Belt Motor 2 x 750w
Hub Motor 2 x 500w
Vægt
5,5 kg
7,2 kg
7,6 kg
7,8 kg
Rækkevidde
15 km
25 km
36 km
36 km
Størrelse
750 x 230 x 110 mm
960 x 220 x 125 mm
960 x 235 x 140 mm
960 x 235 x 145 mm

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Roadsurfing har på nuværende tidspunkt følgende 4 modeller: The Ultimate [BELT], The Ulttimate [HUB], The Composed og The Legit

Hvilken Roadsurfing model du finder bedst til prisen er en op til din egen subjektive vurdering. Dog mener vi at modellen “The Composed” er det bedste til prisen, da det har nogle rigtig gode specifikationer til en yderst fair pris.

Roadsurfings hurtigste el-skateboard er modellen “The Ultimate [BELT]” med en topfart på hele 45 km/t.

Den mest begynder venlige model Roadsurfing har er “The Legit”, da det er nemt at manøvrere på og kun køre 20 km/t.

Simon J. Kammer

skrevet af:

Simon J. Kammer

Ansvarlig for el-skateboards

Simon har over 12 års erfaring på et skateboard, som el-skateboards i høj grad er inspireret af. Han har i den seneste tid dykket ned i el-skateboards efter han prøvede et.