Bedste Robotstøvsugere ifølge brugere og eksperter [TEST, 2022]

Sammenlign de bedste Robotstøvsugere.

irobot roomba s9 plus robotstoevsuger med dockingstation

iRobot S9+

5/5

Arbejdsareal

∞ m²

Køretid

120 min

Ladetid

120 min

 • ✓ Object-ditect
  ✓ Trappesensor
  ✓ Stemmestyring
  ✓ Genoplad og fortsæt
  ✓ Skemalægning
  ✓ Adgang forbudt-zone
iRobot Roomba i3 plus robotstøvsuger ved CleanBase

iRobot i7+

5/5

Arbejdsareal

∞ m²

Køretid

75 min

Ladetid

90 min

 • ✓ Object-ditect
  ✓ Trappesensor
  ✓ Stemmestyring
  ✓ Genoplad og fortsæt
  ✓ Skemalægning
  ✓ Adgang forbudt-zone
irobot roomba i7 plus robotstøvsuger

iRobot i3+

5/5

Arbejdsareal

185 m²

Køretid

75 min

Ladetid

180 min

 • ✓ Object-ditect
  ✓ Trappesensor
  ✓ Stemmestyring
  ✓ Genoplad og fortsæt
  ✓ Skemalægning
  ✓ Adgang forbudt-zone
irobot roomba s9 plus robotstoevsuger med dockingstation

iRobot S9+

5/5

Arbejdsareal

Ubegrænset

Køretid

120 min

Ladetid

120 min

iRobot Roomba i3 plus robotstøvsuger ved CleanBase

iRobot i7+

5/5

Arbejdsareal

Ubegrænset

Køretid

75 min

Ladetid

90 min

irobot roomba i7 plus robotstøvsuger

iRobot i3+

5/5

Arbejdsareal

185 m²

Køretid

75 min

Ladetid

180 min

Forhandlere

Hos GreenRide sammenligner vi priser ud fra ovenstående forhandlere, og finder den udbyder der tilbyder produktet billigst.

Indholdsfortegnelse

Om Bedste Robotstøvsugere

I et stort hav af robotstøvsugere kan det sommetider være svært at finde hoved og hale i hvilke robotstøvsugere der er de bedste. Der findes utallige robotstøvsugere, men ikke alle er lige dytige til at gøre rent.

Selvom teknologien inden for robotstøvsugere er nået langt, og mange robotstøvsugere i dag er utroligt dygtige til rengøring i hjemmet, er der alligevel nogle få som yder en ekstra indsats. Disse robotstøvsugere kalder vi de bedste robotstøvsugere.

Ser du, nogle robotstøvsugere kan bare lidt ekstra når det kommer til at gøre rent, specielt langs lister og i besværlige kanter. Hvilket robotstøvsugere i den lidt billigere prisklasse typisk kan have lidt svære ved. Dette betyder ikke at billige robotstøvsugere er dårlige, men blot at der findes nogle robotstøvsugere som er mere effektive.

Hvis du vælger en af de bedste robotstøvsugere du forvente følgende:

 • Lang køretid og kort ladetid.
 • SmartHome kompatibel.
 • Effektiv rengøring.
 • Mindre manuelt arbejde.
Dette er blot få af mange fordele der kommer med at vælge en af de bedste robotstøvsugere.

Lang køretid og kort ladetid

Lang køretid og kort ladetid er en af de mange fordele du vil opleve ved at vælge en af de bedste robotstøvsugere fremfor en billig robotstøvsuger. Dette kan være en kæmpe hjælp, hvis du har mange rum i huset, du gerne vil have skal gøres rent ofte.

SmartHome kompatibel

Med en af de bedste robotstøvsugere kan du forvente at din robotstøvsuger er SmartHome kompatibel. Du vil altså have mulighed for at kunne tilslutte din robotstøvsuger til din SmartHome Assistant. Hvilke SmartHome Assistenter du kan tilkoble robotstøvsugeren til, afhænger af robotstøvsugeren. De fleste kan tilsluttes med Google Assistent og Amazon Alexa, mens få kan tilsluttes Apple Home Kit.

Effektiv rengøring

En god robotstøvsuger skal kunne yde effektiv rengøring. Ved at vælge en af de bedste robotstøvsugere får du dette. De bedste robotstøvsugere gør yderst effektiv rengøring sammenlignet med de billige modeller. Da disse robotstøvsugere ofte har yderligere funktionaliteter som ofte ikke medfølger, hvis du vælger en billig model.

Mindre manuelt arbejde

Med en af de bedste robotstøvsugere, vil du opleve kunne forvente at nedsætte tiden du bruger på manuelt rengøringsarbejde markant. Du vil altså få meget mere tid til hygge med familie, venner og andre aktiviteter.

Hvilken robotstøvsuger skal jeg vælge?

Hvilken robotstøvsuger du skal vælge, anhænger i stor grad af dine behov du ønsker opfyldt samt hvor mange penge du er villig til at betale for en ny robotstøvsuger.

Selv om robotstøvsuger designmæssigt ofte ligner hinanden utroligt meget kan der stadig være stor forskel på hvilken en der støvsuger bedst.

Når det gælder robotstøvsugere går pris og funktionalitet ofte hånd i hånd. Mange personer som laver deres første robotstøvsuger køb tænker straks at de skal have en billig robotstøvsuger, da de gerne vil spare penge, men fortyder derefter ofte at de ikke betalte lidt mere, da billige robotstøvsugere ofte mangler essentielle funktionaliteter som gør robotstøvsugere værd at købe.

Robotstøvsugere skal gerne være med til at mindske brugen eller helt erstatte brugen af en traditionel støvsuger. Derfor nytter det ikke noget tænke kortsigtet og gå ned i pris for at spare penge nu og her for så senere hen at hive den almindelige støvsugeren frem. I stedet opfordrer vi til at du skal tænke langsigtet og vælge en robotstøvsuger du kan blive glad for, selvom det måske betyder at du skal betale mere på forhånd. 

En dyre robotstøvsugere vil ofte på længere sigt kunne betale sig, da de kommer med ekstra funktionaliteter, som er svære at undvære når du først har prøvet dem. 

Lad os antage at du i gennesnit bruger 120 minutter på at støvsuge om ugen, så svare det til 104 timer om året. Hvis du udregner købet sådan så bliver det straks tydeligt at se at det er pengene værd at købe en ordentlig robotstøvsuger.

 

Hvordan vælger jeg den bedste robotstøvsuger?

Måden hvorpå du vælger den bedste robotstøvsuger er ved først at finde ud af dine behov, når du fundet ud af hvad du har af ønsker til hvad din robotstøvsuger skal kunne, kan du herefter sammenligne de forskellige robotstøvsugere mod hinanden, og herefter vælge den udbyder som tilbyder robotstøvsugeren billigst. På den måde undgår du at du vælger en robotstøvsuger som ikke er i stand til at dække dine behov, samtidigt med at du får den til den bedste pris. 

Den typiske fejl de fleste forbrugere laver når de skal have deres første robotstøvsuger, er at de køber en robotstøvsuger der ikke er i stand til at dække deres behov. På den måde oplever de aldrig det fulde potientiale ved en robotstøvsuger og aver sig ofte over at de ikke valgte at købe en bedre robotstøvsuger, der kunne gøre huset tilstrækkeligt rent.

Bedste robotstøvsugere

Der findes mange robotstøvsugere. Blandt dem er der nogle få som gør et exceptionelt stykke arbejde arbejde i forhold til rengøring i hjemmet. Disse kendetegner vi som værende de bedste robotstøvsugere. 

Det kan dog være svært at sætte to streger under ordet “bedste robotstøvsugere”, da der ikke findes en robotstøvsuger som er bedst til alt, men nærmere robotstøvsugere som er gode indenfor hver deres område. Nogle robotstøvsugere kan være bedst til prisen, mens andre robotstøvsugere kan være bedst i form af hvilke funktionaliteter de tilbyder.

Vi har så vidt muligt forsøgt at dække en bred vifte af disse, så vi kommer hele vejen rundt.

Bedste Robotstøvsuger til prisen

Det kan være svært at udvælge hvilken robotstøvsuger der er den bedste til prisen, da der findes et hav af gode robotstøvsugere til fornuftige priser. En favorit blandt forbrugerne er dog iRobot i3+. iRobot i3+ kommer med alle de essentielle funktionaliteter fra iRobot og fås samtidigt til en fornuftig pris.

Bedste Robotstøvsugere til hundehår

Hvis du skal finde en robotstøvsuger som er god til hundehår, skal du kigge efter en robotstøvsuger med god sugeevne og gummibørster som kan gribe fat i hundehårene. Derudover skal lede efter en robotstøvsuger, hvor hår ikke filtrer sig fast om børsten.

Hvis du er på udkig efter de bedste robotstøvsugere til hundehår så kan vi anbefalde blandt andet iRobot i7+ og Neato Botvac D10, disse er særdeles gode til at fjerne de fine hår kæledyr forlader rundt i huset.

Den Bedste Robotstøvsuger

Den bedste robotstøvsuger vi har med på listen, er iRobot s9+. Dette er en forbrugerfavorit blandt kunder. Den kommer med alle de bedste funktionaliteter fra iRobot som også er kendt indenfor Apple indenfor robotstøvsuger.

iRobot s9+ er dog også en af de absolut dyreste robotstøvsugere på markedet. Men hvis du sammenligner den med tiden du spare på manuelt støvsugning, vil du formentligt opleve at den hurtigt har tjent sig selv hjem.

Liste over de bedste robotstøvsugere, samt deres specifikationer

Robotstøvsugere Bedst til Arbejdsareal Køretid Ladetid Pris
Bedste rengøring
Ubegrænset
120 min
120 min
8.995 kr.
Bedste ydeevne
ubegrænset
75 min
90 min
4.899 kr.
Bedst til prisen
185 m²
75 min
180 min
3.899 kr.

Sidst opdateret: 06/02/22

FAQ

Hyppigste stillede spørgsmål og svar

Der er desværre intet entydigt svar på hvilken robotstøvsuger der er den bedste, da dette er en personlig vurdering.

Måden hvorpå du vælger den bedste robotstøvsuger er ved at kortlægge dine krav til hvad robotstøvsugeren skal kunne. Derefter kan du kigge på dit budget. Når disse to ting er på plads kan du sammenligne robotstøvsugere og vælge den der opfylder dit behov bedst muligt, samtidigt med at dit budget kan følge med.

Der er desværre intet entydigt svar på hvilken robotstøvsuger der er den bedste, da dette er en personlig vurdering. Dog kan du forvente at skulle af med omkring 4.000 – 8.000 kr. for at finde en solid robotstøvsuger, som du kan få glæde af.

Greenride er reklamefinanseret

Hos Greenride bestræber vi os med at vise besøgende et bredt udvalg af produkter. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af produkter, som vi selv finder interessante.

Vi forsøger så vidt muligt at have et stort udvalg af produkter og holde os objektive til produkterne, for at give vores besøgende en god oplevelse når de handler gennem os.

Greenride modtager penge for at formidle kunder til forhandlere. De produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede. Dette er vi nød til for at kunne opretholde og fortsat drive siden.

Vi har ikke partnerskaber med alle udbydere, hvorfor vores sammenligning i nogle tilfælde ikke afspejler det samlede marked af udbydere i Danmark.

Rækkefølgen og fremhævningen af produkter kan være influeret af kommissionssatserne hos udbyderne.

Vi er udelukkende en sammenligningsside, og sælger derfor ikke selv produkter.

e-wheels efterårsudsalg

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så tjek tilbud hos E-Wheels