Neatsvor X650 Pro

4.8
4.8/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Neatsvor logo
0 kr.

Produktbeskrivelse

Neatsvor X650 Pro er en innovativ og intelligent robotstøvsuger, der er designet til at gøre det nemt og effektivt at rengøre dit hjem. Med dens stærke sugeevne, avancerede teknologi og smarte funktioner, er den den perfekte løsning til at holde dit hjem rent og sundt på en problemfri måde.

Stærk sugeevne og stor støvbeholder

Neatsvor X650 Pro har en stærk sugeevne på op til 6000 Pa, der effektivt fjerner støv og snavs fra dine gulve. Den store støvbeholder med en kapacitet på 600 ml giver dig mulighed for at rengøre større områder uden at skulle tømme beholderen ofte.

Intelligent navigationsfunktion

Robotstøvsugeren er udstyret med en LiDAR sensor på toppen, der hjælper den med at undgå forhindringer og finde den bedste rute til rengøring af dit hjem. Dette gør, at Neatsvor X650 Pro kan rengøre dit hjem på en mere effektiv og hurtig måde. Dog er robotten ikke i stand til at undgå små ojekter som ledninger, strømper, sko osv.

Vådmoppe og justerbar vandmængde

Neatsvor X650 Pro har også en moppefunktion og en justerbar vandmængde, der giver dig mulighed for at rengøre dit hjem grundigt og effektivt. Dog har robotten ingen vibrerende eller roterende moppefunktion som du finder på nogle af de dyrere modeller.

Smarthome-kompatibilitet og app-styring

Denne robotstøvsuger er smarthome-kompatibel og kan styres og programmeres via mobilappen ‘Smartlife’, så du kan starte eller planlægge rengøringen, selv når du ikke er hjemme.

Køretid og ladetid

Robotten kommer med et 5,2 Ah Lithium-ion batteri der giver robotten mulighed for at køre op til 3 timer på én opladning, hvilket i praksis betyder at den vil kunne rengøre op til 200 m² i en rengøringscyklus.

Robotstøvsugeren har en ladetid på 5 timer, hvilket er forholdvis lang tid sammenlignet med andre robotstøvsugere på markedet.

“No-Go-Zoner” og navigation på kort

Neatsvor X650 Pro har også en “No-Go-Zoner” funktion i appen, der giver dig mulighed for at definere områder, hvor robotstøvsugeren ikke skal rengøre. Dette er en brugbar-funktion, hvis du f.eks har en madskål på gulvet, som du ikke vil have robotten kører henover. Med navigation på kortet kan du se, hvor robotstøvsugeren har rengjort, og hvor den stadig skal rengøre.

HEPA Filter

X650 Pro er udstyret med et HEPA-filter som er designet til at fange op til 99,97% af mikroskopiske partikler ned til 0,3 mikrometer, hvilket effektivt fjerner støv, pollen og andre allergener fra luften. Dette gør dem ideelle til at forbedre indeklimaet og mindske risikoen for allergi- og astmarelaterede symptomer. På grund af deres høje effektivitet er HEPA-filtre et populært valg i hjem, hospitaler og andre steder, hvor ren luft er vigtig.

Support og garantier

Neatsvors kundeservice er venlige og nemme at få fat på. Derudover tilbyder de 16 dages 100% tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke er tilfreds med produktet kan efter du har brugt det kan du få pengene retur.

Konklusion

Samlet set er Neatsvor X650 Pro en pålidelig og effektiv robotstøvsuger, der gør det nemt at holde dit hjem rent og sundt. Med dens avancerede funktioner og intelligente teknologi er det den perfekte løsning til at rengøre dit hjem på en problemfri måde. Det eneste denne robotstøvsuger mangler, er sensor der sørger for at robotten undgår små objekter på gulvet.

Se vores test af Neatsvor X650 Pro.

Produktgennemgang og opsætning af app

Produktvideo

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Generelle specifikationer

Rengøring

Lydniveau

Moppe

Navigation og sensorer

Vægt og Dimensioner

Batteri

App + App-funktioner

Styring

Basestation

Yderligere funktioner