Greenride er reklamefinansieret

Neato Robotstøvsugere

Filtrer

Pris
Pris - slider
0 DKK25.000 DKK
Egenskaber
Egenskaber
Vis alle
App-styring
App-styring
Lydstyrke
Lydstyrke - slider
50 dB70 dB
Klatreevne
Klatreevne - slider
10 mm25 mm

Sammenlign Neato robotstøvsugere

Ingen produkter tilgængelige

Indlæs flere produkter

Indholdsfortegnelse

Om Neato

Neato er en virksomhed der udvikler samt producere robotstøvsugere. Neato er bedst velkendt for deres Botvac D-Serie, hvilket er nogle af de bedste robotstøvsugere på markedet.

Neato er blevet specielt populære pga. deres Smart Home kompatibilitet samt deres evne til at kunne navigere systematisk og støvsuge hjemmet til perfektion. Desuden kommer alle deres robotstøvsugere i en d-form der hjælper den med at ny helt ud i rummets hjørner.

Neato Botvac sammenligning

Neato Botvac er Neato’s robotstøvsuger kollektion. Heriblandt finder du robotstøvsuger som Botvac D10, D8, D7+ og D7

Hvilken Neato Botvac skal jeg vælge?

Når det kommer til at skulle ud og vælge en Botvac, kan det være lidt uoverskueligt at vælge. Der er nemlig mange specifikationer der er vigtige at holde øje med for at få lige det der passer ens behov.

Køretid for Neato robotstøvsugere

Køretiden beskriver hvor længe den pågældende robotstøvsuger kan køre uden at skulle lades op.

Køretiden på de forskellige Neato robotstøvsugere er meget forskellig. Deres nyeste model “Neato Botvac D10” har en køretid på 300 min hvilket er meget for en robotstøvsuger. 

Grunden til at køretiden er vigtig er fordi det giver robotstøvsugeren mulighed for at klare rengøringen i et huk. 

Ladetid for Neato Botvac robotstøvsugere

Ladetiden er kun vigtig hvis køretiden er lav. Dette er fordi det ikke er nødvendigt at gøre rent lige efter en rengøring. Så hvis robotstøvsugerens køretid er lang kan den klare det i et huk og hvis den har en kort køretid, bliver den nødt til at lade op inden den kan fortsætte. Dette kan resultere i at rengøringen tager længere tid fordi den har kort køretid.

Arbejdsareal

Arbejdsarealet er kun vigtigt for dig der bor i et enormt hjem. Alle Neato Botvacs kan rengøre arealer over 200 m2. 

Hvis man kigger på de forskellige modeller lægger man hurtigt mærke til at arealet er ubegrænset på de yngre modeller men ikke de nye. Dette er ikke fordi de ældre modeller er bedre, men blot fordi Neato har valgt at det er bedre robotstøvsugeren køre over samme sted flere gange i stedet for en, hvilket resultere i en bedre rengøring. 

Beholderkapacitet

Neato har nogle af de største beholdere. Alle Neato robotstøvsugere kommer med en beholderkapacitet på 700 ml. Dog skal man være opmærksom på at de ikke har en ekstra beholder i ladestationen, hvilket man kan tilkøbe til robotstøvsuger mærker som f.eks. iRobot 

Sensorer på de forskellige robotstøvsugere fra Neato

Neato bruger 2 sensorer til at navigere. De bruger Laser til kortlægning, Smart mapping og Virtuelle No Go zoner. Samt Berøringssensor til at komme helt ind til væggen.

Smarte funktioner der kommer med en Neato Botvac robotstøvusger

Alle Neato kommer med massere af smarte funktioner der gør det nemmere for dig som forbruger at bruge robotstøvsugeren. Samt giver dig mulighed for at personliggøre rengøringen.

Skemalægning

Med skemalægning kan du vælge hvornår robotstøvsugeren skal gøre rent. Hvis man f.eks. gerne vil have der skal være rent i hjemmet kl 16 hver dag, vælger man blot dette i Neato Appen.

Kortlægning

Man kan gennem deres App se en kortlægning af hjemmet, samt ser hvor der er støvsuget og hvor der ikke er. Derudover er det hurtigt at se om der er områder robotten har svært ved at nå ind til samt lave No Go Zoner

Virtuelle No Go zoner

Man kan gennem appen indstille virtueller No Go Zoner. Disse zoner kan man bruge til at fortælle robotstøvsugeren hvor den ikke skal køre.  Det kan for eksempel være man har en kattebakke eller en hundekurv som robotstøvsugeren ikke skal støde ind i. 

Stemmestyring

Alle Neato Botvac robotstøvsugere har stemmestyring. Dette opsættes i Appen og derefter kan man bruge ens Smart Home Assistent til at stemmestyre robotten.

Forfatter
Picture of Troels J. Kammer
Troels J. Kammer

I løbet af det sidste år har jeg undersøgt markedet for robotstøvsugere grundigt og hjulpet hundredevis med at finde den rette robotstøvsuger.

Se min guide til de bedste robotstøvsugere.

Du er velkommen til at kontakte mig når som helst på: [email protected]