Om Greenride

Hvem er vi?

GreenRide er en nyopstartet sammenligningplatform for grønne mobilitets køretøjer. Idéen bag sitet er at gøre det nemt og overskueligt at sammenligne el køretøjer, så du som forbruger kan spare tid, penge og ressourcer på at lede gennem de mange udbydere igennem for en god deal. Vores ambition er at skabe en sammenligningplatform som forbrugere kan stole på. Vi stræber efter at gøre det nemmere for forbruger at træffe de rigtige beslutninger, så de kan spare både tid og penge. 

Vores Team

Vores team består af 3 ambitiøse medarbejdere, som arbejder benhårdt for at gøre det nemmere for forbruger i hele landet at sammenligne produkter og tage smartere beslutninger. Vi synes det vi gør er spændene, og vi elsker at hjælpe forbruger med at spare penge og tid, ved hurtigt og nemt at kunde finde de bedste og billigste tilbud

Jonathan Martin Lara

Jonathan Martín Lara

SEO & Partner

Jonathan er teknologi entusiast og elsker el-løbehjul. Jonathan er skribent og produkttester, hertil er han ansvarlig for el-løbehjul her på siden.

Simon J. Kammer

Simon J. Kammer

PPC & Partner

Simon har 13 års erfaring med at stå på skateboard. Simon har fornyligt prøvet sit første el-skateboard og er ansvarlig for el-skateboards her på siden.

Troels J. Kammer

SEO og Partner

Troels står for overordnet webudvikling og er SEO ansvarlig her på siden.

Kontakt os

Samarbejdspartnere

Greenride er reklamefinanseret

Hos Greenride bestræber vi os med at vise besøgende et bredt udvalg af produkter. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af produkter, som vi selv finder interessante.

Vi forsøger så vidt muligt at have et stort udvalg af produkter og holde os objektive til produkterne, for at give vores besøgende en god oplevelse når de handler gennem os.

Greenride modtager penge for at formidle kunder til forhandlere. De produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede. Dette er vi nød til for at kunne opretholde og fortsat drive siden.

Vi har ikke partnerskaber med alle udbydere, hvorfor vores sammenligning i nogle tilfælde ikke afspejler det samlede marked af udbydere i Danmark.

Rækkefølgen og fremhævningen af produkter kan være influeret af kommissionssatserne hos udbyderne.

Vi er udelukkende en sammenligningsside, og sælger derfor ikke selv produkter.

e-wheels efterårsudsalg

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så tjek tilbud hos E-Wheels