Hvorfor købe et el løbehjul med højere max belastning

Er du i markedet for et nyt el løbehjul?, så er du måske stødt på ordet max. belastning før. Max. belastning er en specifikation der fortæller dig om hvor meget el løbehjulet kan holde til i forhold til den vægt det pålægges, uden at det påvirker farten markant.

Vejer du eksempelvis 120 kg, så kan det være smart at vælge et el-løbehjul der kan holde til 150 kg. På den måde sikre du dig at du kan have ekstra bagage med ombord uden at det påvirker farten for meget.

Måske tænker du, hvorfor er der forskel på hvor meget et el-løbehjul kan holde til?. Måske ligner to forskellige el løbehjul det samme, men de kan let være lavet af forskellige materialer.

Så selvom du f.eks. vejer 70 kg, kan det stadig være en god idé at vælge et el-løbehjul med høj maks. belastning, da det samtidig betyder at el-løbehjulet er af højere kvalitet og bygget med stærkere materialer.

Hvis du endnu ikke er afklaret på hvilket el løbehjul du skal vælge, kan du tjekke vores store udvalg her.

Hvor meget vægt kan et el løbehjul holde til?

Det er forskelligt hvor meget el løbehjul kan holde til. Nogle el-løbehjul kan kun holde til 80 kg, mens andre kan holde helt op til 200 kg.

Et gennemsnitligt el-løbehjul kan typisk holde til 117 kg, men nogle modeller kan holde til mere, for eksempel Gorunner Pro, som kan holde til 150 kg.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan finde et el-løbehjul der kan holde til min vægt?

Hvis du ikke kan finde et el-løbehjul der kan holde til din egen kropsvægt på papiret, kan du altid vælge den model der kommer tættest på.

Den anbefalede maks. belastning som producenten skriver, er ikke ens betydning med at el-løbehjulet knækker eller går i stykker bare fordi at du stiller dig på det, men blot den anbefalede vægt, således topfarten samt rækkevidden ikke svækkes for meget.

Hvis du for eksempel vejer 90kg og med lidt ekstra bagage med ombord er oppe på 120 kg, kan du roligt vælge den model der på papiret kun kan holde til 100 kg.

Dog skal du igen være opmærksom på at topfarten samt rækkevidden svækkes en smugle. Derfor anbefaler vi ligeledes altid, at du sigter et godt stykke over din egen kropsvægt.

Vores varmeste anbefalinger

E-Wheels E2S V2 Turbo

2.990 kr.

E-Wheels E2S V2 Pro

5.790 kr.

E-Wheels E2S V2 MAX

5.990 kr. 7.590 kr.

Jonathan Martin Lara

skrevet af:

Jonathan Martín Lara

Ansvarlig for el-løbehjul

Jonathan Martín Lara er en teknologi entusiast med meget erfaring indenfor el-løbehjul.

Greenride er reklamefinanseret

Hos Greenride bestræber vi os med at vise besøgende et bredt udvalg af produkter. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af produkter, som vi selv finder interessante.

Vi forsøger så vidt muligt at have et stort udvalg af produkter og holde os objektive til produkterne, for at give vores besøgende en god oplevelse når de handler gennem os.

Greenride modtager penge for at formidle kunder til forhandlere. De produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede. Dette er vi nød til for at kunne opretholde og fortsat drive siden.

Vi har ikke partnerskaber med alle udbydere, hvorfor vores sammenligning i nogle tilfælde ikke afspejler det samlede marked af udbydere i Danmark.

Rækkefølgen og fremhævningen af produkter kan være influeret af kommissionssatserne hos udbyderne.

Vi er udelukkende en sammenligningsside, og sælger derfor ikke selv produkter.

e-wheels efterårsudsalg

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så tjek tilbud hos E-Wheels