iRobot Roomba j7

4.1
4.1/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Elgiganten logo
3.919 kr.
Proshop logo
0 kr.
iRobot logo
0 kr.
CS logo
0 kr.

Produktbeskrivelse

Med iRobot Roomba j7 får du mere end du betaler for. For blot 3.599 kr. spare du både tid på rengøringen samt ekstra omkostninger på støvsugerposer. Roomba j7 kommer med mange smarte funktioner som gør livet meget nemmere for dig. Robotten kan stemmestyres med alle kompatible smart assistenter.

Roomba j7 kan støvsuge i rum der er mindre end 300 m2, hvilket gør den perfekt til et mellemstort hus og selv de største lejligheder klare den uden problem. Hvis du har dørtrin rundt i dit hjem, så skal du ikke bekymre dig. Robotten kan nemlig klare dørtrin helt op til 1,6 cm.

Når det kommer til din gulvtype, så betyder det ikke så meget. IRobot har nemlig udviklet Roomba j7 til at kunne klare alle gulvtyper. IRobot Roomba j7 kan også klare gulvtæpper.

Robotten ved hvor den er. Dette gør den med en sensor der sidder foran på robotstøvsugeren. Sensoren hjælper robotten med at undgå at trække ledninger med sig under kørsel, men også at undgå uheld som dit husdyr måske efterlader på gulvet. Har du trapper i dit hus, så kan robotten også se det, hvilket betyder at du ikke skal være bange for at den falder ned af trapperne.

Når du får robotten hjem er det vigtigt at du også downloader IRobot Home appen på din smartphone. Appen åbner op for ekstra funktionalitet såsom:

  • Skemalægning
  • Stemmestyring
  • Adgang forbudt-zone (f.eks. madskål eller under skrivebordet.)

IRobot Roomba j7 kommer med en beholder på 0,4 liter, hvilket man skal forvente at tømme en gang om ugen (dette afhænger af hvor ofte der støvsuges samt hvor beskidt huset bliver).

Se iRobot Roomba j7 i aktion!

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Generelle specifikationer

Rengøring

Lydniveau

Navigation og sensorer

Vægt og Dimensioner

Batteri

App + App-funktioner

Styring

Basestation

Yderligere funktioner