VSETT 8+ (50 km/t)

0
0/5
Udgået

Tjek alternativer

Produktbeskrivelse

Hvis du ønsker et robust og kraftigt el-løbehjul med lang rækkevidde og god komfort er VSETT 8+ muligvis noget for dig.

Dette el-løbehjul er designet til dem der ønsker et el-løbehjul af høj byggekvalitet. El-løbehjulet er bygget med kraftige materialer som sikre et langtidsholdbart el-løbehjul.

VSETT 8+ kommer med 2 store 8 tommer hjul med luftfyldte dæk, hvilket sikre god komfort og et fast vejgreb. Inde i dækkende finder du 2 kraftige 600 W motorer som sikrer god acceleration og en tophastighed på 45 km/t under optimale forhold.

El-løbehjulet fås dog også i version som er begrænset til 25 km/t, hvis du ikke fortrækker den høje hastighed.

Derudover kommer VSETT 8+ med 2 støddæmpere som er indbygget i stellet og store 10 tommer hjul med luftfyldte dæk, hvilket sørger for en komfortabel køreoplevelse, især på ujævnt terræn.

Stå pladen er forholdsvis smal sammenlignet med VSETT 9+ og VSETT 10+, men stadig bredere end størstedelen af el-løbehjulene du finder på markedet. Forrest til venstre på stå pladen finder de 2 ladeporte. Det tager 11 timer at genoplade hvis du kun benytter den ene, hvorimod hvis du benytter begge samtidigt kan du få ladetiden ned på 5,5 timer.

Batteriet har en batterikapacitet på 16 Ah, hvilket gør el-løbehjulet i stand til at kunne køre op til 90 km per opladning under optimale forhold, hvilket er en fantastisk rækkevidde i forhold til størrelsen og vægten af el-løbehjulet.

El-løbehjulet er foldbart og kan foldes sammen på få sekunder og tages med rundt eller gemmes væk efter brug. Du kan også folde håndtaget sammen, hvilket er en lækker funktion at have, hvis du skal have det med i bil.

VSETT 8+ er blandt de el-løbehjul der kan klare en maksimal belastning på 120 kg, hvilket sikrer at du kan have ekstra bagage med ombord uden at det påvirker ydeevnen for meget.

Alt i alt er VSETT 8+ et vinderunderligt el-løbehjul til en fornuftig pris.

VSETT 8+ Anmeldelse​

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra