VSETT 9+ (40 km/t)

4
4/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Vsett 9+ (40 km/t)

11.790 kr.

Produktbeskrivelse

Hvis du ønsker et robust og kraftigt el-løbehjul med høj tophastighed er VSETT 9+ muligvis noget for dig.

Dette el-løbehjul er designet til dem der ønsker et el-løbehjul af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

El-løbehjulet er bygget med kraftige materialer som sikre et langtidsholdbart el-løbehjul.

VSETT 9+ kommer med 8,5 tommer og 7,6 cm brede luftfyldte dæk, hvilket giver god stabilitet og solidt vejgreb. I dækkene sidder de 2 motorer. El-løbehjulet kommer med 2 kraftige 650 watt motorer, hvilket i alt giver en nominel effekt på 1300 W og en max effekt på 2200 W. De 2 motorer sikrer god acceleration og en tophastighed på 53 km/t. (fås også i en 25 km/t udgave).

El-løbehjulet kommer med for- og bag affjedring som i kombination med de luftfyldte dæk giver en god køreoplevelse, selv på ujævnt underlag.

Foran på stå pladen er placeret 2 ladeporte. Du kan vælge at bruge en ladeport, hvilket vil tage 10 timer at genoplade el-løbehjulet, eller du kan bruge vælge at bruge begge, hvilket får ladetiden ned på 5 timer.

Stå pladen er rimeligt bred og har en rigtig fin ro overflade samt en fod støtte for enden. Fod støtten er på alle VSETT el-løbehjul og er meget behagelig at have, især til længere ture.

Takket være dens 19,2 Ah batteri kan el-løbehjulet køre op til 100 km per opladning, hvilket er en rigtig fin rækkevidde i forhold til størrelsen og vægten af den. Rækkevidden afhænger dog af flere faktorer såsom vægt og kørestil.

Styrestangen er næsten identisk til VSETT 10+ og har den samme folde mekanisme.

Håndtaget kan også foldes sammen, hvis man skruer på dem og efterfølgende folder dem sammen. Denne funktion er meget praktisk hvis du skal have el-løbehjulet med i bil eller gemme det væk.

VSETT 9+ er blandt de el-løbehjul der kan klare en maksimal belastning på 120 kg, hvilket sikrer at du kan have ekstra bagage med ombord uden det påvirker ydeevnen for meget

Videoanmeldelse af VSETT 9+

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Affjedring

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra