VSETT 10+

-21%
4.6
4.6/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Vsett 10+

18.990 kr.
14.990 kr.

Produktbeskrivelse

Hvis du ønsker et robust og kraftigt el-løbehjul med høj tophastighed er VSETT 10+ muligvis noget for dig.

Dette el-løbehjul er designet til dem der ønsker et el-løbehjul af høj byggekvalitet. El-løbehjulet er bygget med kraftige materialer som sikre et langtidsholdbart el-løbehjul.

Derudover kommer det med 2 stk. støddæmpere og store 10 tommer hjul med luftfyldte dæk, hvilket sørger for en komfortabel køreoplevelse, især på ujævnt terræn.

Inde i hjulene sidder 2 kraftige 1400 W motorer som sikrer god acceleration og en tophastighed på 80 km/t, hvilket er væsenligt højere end de fleste el-løbehjul du finder på markedet.

Forrest på stå pladen finder du 2 ladeporte. Hvis du benytter begge ladere tager det cirka 6 timer at genoplade fuldt op, hvorimod hvis du kun benytter den ene tager det cirka 12 timer.

Takket være dens 25,6 Ah batteri kan el-løbehjulet køre op til 110 km per opladning. Rækkevidden afhænger dog af vægt og kørestil.

Stå pladens bredde og længde sikre mere stå plads, hvilket er meget behageligt, især til lange ture.

VSETT 10+ er blandt de el-løbehjul der kan klare en maksimal belastning på 150 kg, hvilket sikrer at du kan have ekstra bagage med ombord uden at det påvirker ydeevnen for meget.

Alt i alt er VSETT 10+ et førsteklasses el-løbehjul som er ideel til dig der ønsker et el-løbehjul med lang rækkevidde og god komfort.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Affjedring

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra