Greenride er reklamefinansieret

Roborock S7 (sort)

4.7
4.7/5
Udgået

Produktbeskrivelse

Roborock S7 er en af de populæreste robotstøvsugere fra Roborock. Robotstøvsugeren kommer med gode rengøringsegenskaber samt smarte funktioner.

Moppefunktion

Tidligere robotstøvsugere med moppefunktion har ikke været så gode, men Roborock har løst dette problem ved hjælp af deres moppesystem, hvor moppen kan vibrere, hvilket giver den en skrubbe funktion. Dette gør robotstøvsugeren langt mere effektiv til at fjerne genstridige pletter fra gulvet.

Når der skal gøres rent tilføjer man blot vand til vandbeholderen, dernæst vil robotstøvsugeren støvsuge samt moppe gulvet samtidigt.

Når robotten genkender tæpper vil den løfte sin moppe 5 mm over gulvet, hvilket sikre at dine tæpper ikke bliver våde. Derudover slipper du også for at skulle fjerne moppen hver gang du vil have den til at rengøre dine tæpper.

Udover dette kommer Roborock S7 også med tæppeboost funktion. Robotten vil altså automatisk skrue op for dens sugestyrke når den rengøre tæpper.

App-funktioner

I App’en ‘Roborock’ finder du en masse brugbare funktioner. Dette inkludere blandt andet funktioner som: Kortlægning, skemalægning samt opsætning af adgang forbudt zoner og virtuelle vægge.

Stemmestyring

Roborock S7 er derudover kompatible med følgende Smart assistenter: Google Assistent og Amazon Alexa. Dette betyder at du ved hjælp at stemmestyring kan fortælle robotten hvornår der skal støvsuges.

Har du flere rum i dit hjem, vil du blive glad for robottens multi-rum funktion. Det er nemlig muligt for robotten af se hvilket rum den er i og navigere fra og til rummet.

Har du dørtrin i dit hjem, så kan Roborock S7 også komme over dem (så længe de er under 2 cm).

Navigation

Roborock S7 er en af de mest effektive robotstøvsugere til at navigere mellem stole og bordben. Robotten er dog ikke udstyret med forhindringsundvigelse, hivlket forhindrer den i at undgå små objekter som kunne ligge på gulvet såsom ledninger, sko, strømper m.m.

Desuden er robotstøvsugeren også udstyret med trappesensorer, således den undgår at falde til af trapper.

Konklusion

Alt i alt er Roborock S7 en pålidlig robotstøvsuger der kommer førsteklasse rengøringsegenskaber samt alle de fede app-funktioner som du finder på de dyreste modeller. De eneste ulemper ved robotstøvsugeren, er at den kan have svært ved at nå helt ind i hjørner samt ingen forhindringsundvigelse har.

Videoanmeldelse

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Generelle specifikationer

Rengøring

Moppe

Navigation og sensorer

Vægt og Dimensioner

Batteri

App + App-funktioner

Styring

Basestation

Yderligere funktioner