Roborock Q Revo (sort)

4.3
4.3/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Elgiganten logo
5.999 kr.
Proshop logo
0 kr.
CS logo
0 kr.

Produktbeskrivelse

Avanceret Roterende Moppesystem med Automatisk Moppeløft

Roborock Q Revo repræsenterer den næste generation af gulvrengøring med sit dobbelte roterende moppepudersystem, som nemt kan til- og frakobles. Disse roterende puder tilbyder en overlegen rengøringskapacitet, idet de effektivt fjerner de mest stædige pletter – en præstation der skiller sig markant ud fra andre moppesystemer tilgængelige i dag.

Men det stopper ikke her! Roborock Q Revo er intelligent designet til automatisk at løfte moppepuderne 7 mm op, når den detekterer et tæppe. Resultatet? Perfekt rene gulve uden risiko for at efterlade dine tæpper våde.

Fremstående Navigation med Overlegen Forhindringsundvigelse

Udstyret med avanceret LiDAR og infrarød billedteknologi, navigerer Roborock Q Revo med præcision gennem dit hjem. Roborock har cementeret sin position med et af branchens mest pålidelige navigationssystemer. Frygt ikke for spredte ledninger, sko eller strømper – Roborock Q Revo er programmeret til at undgå dem alle med lethed.

Selvstændig Dockingstation med Mere

Roborock Q Revo’s dockingstation er mere end bare en opladningsbase. Den er udstyret med integrerede støv- og vandbeholdere, og tilbyder endda automatisk rensning og tørring af moppepudder. Med Roborock behøver du ikke længere besværet med konstant at tømme støvbeholderen eller manuelt vaske og tørre moppepudderne. Oplev en mere strømlinet og bekvem rengøringsoplevelse.

Videoanmeldelse

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Generelle specifikationer

Rengøring

Lydniveau

Moppe

Navigation og sensorer

Vægt og Dimensioner

Batteri

App + App-funktioner

Styring

Basestation

Yderligere funktioner