iRobot Roomba Combo j7

4.2
4.2/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Elgiganten logo
5.999 kr.
Proshop logo
0 kr.
iRobot logo
0 kr.

Produktbeskrivelse

Roomba Combo j7 fra iRobot er en af de bedste robotstøvsugere på markedet. Den er ekstraordinær på både tæpper og hårde gulve. Den kan samle let og tungt affald op fra hårde gulve, men det er på tæpper, den skiller sig virkelig ud, hvilket skyldes dens dobbelte børsteruller. Dette giver Roomba Combo j7 en tydelig fordel efter vores mening.

Selvtømmende Ladestation

En anden stor fordel ved Roomba Combo j7+ er dens selvtømmende ladestation, også kendt som CleanBase. Når robotten er færdig med sin rengøringscyklus eller er ved at løbe tør for strøm, vender robotten tilbage til sin ladestation og tømmer sin støvbeholder i ladestationens affaldspose, hvorefter den fortsætter sin rute, hvor den slap.

iRobot siger, at deres CleanBase kan holde op til 60 dages skidt og snavs. De var nogle af de første til at gøre den selvtømmende ladestation populær, og vi mener stadig, at de har et af de bedste designs. Posen på Roomba Combo j7+ kan nemt og hygiejnisk fjernes.

Den avancerede pose kan opsamle bittesmå partikler ned til 0,7 mikron, og når du tager den fulde pose ud, forsegler den sig selv, så du undgår en støvsky.

Forhindringsundgåelsessystem

En anden fordel er deres forhindringsundgåelsessystem, som scanner sine omgivelser og navigerer uden om små objekter på gulvet, såsom sko, legetøj, ledninger og andre sager.

Dette er muligt takket være et enkelt kamera og lys, som er placeret forrest på robotten. Roomba Combo j7 er virkelig god til at undgå forhindringer, og de fortsætter med at forbedre den med løbende softwareopdateringer. Den er stadig ikke perfekt, men den er over standard.

Moppefunktion til Gulvtæpper

Når det kommer til robotstøvsugere med moppefunktion, har de for det meste altid haft svært ved gulvtæpper, men Roomba Combo j7 er den eneste 2-i-1 robotstøvsuger, der automatisk løfter gulvmoppen helt væk.

Andre 2-i-1 enheder løfter kun deres gulvmoppe få millimeter over gulvtæppet, hvis overhovedet. Når iRobot Roomba j7 identificerer et gulvtæppe på sin rute, løfter robotstøvsugeren gulvmoppen op med sine metalarme og hviler moppen på toppen af robotten, hvorefter den rengør tæpper som normalt, hvilket betyder, at der ikke efterlades våde tæpper.

Effektiv Elektrisk Pumpe og Navigationsfunktioner

En anden imponerende funktion er, at Roomba Combo j7 har en effektiv elektrisk pumpe, som gør det muligt at bruge rengøringsmidler i stedet for kun vand. Roomba Combo j7+ kan rense op til 90 kvadratmeter pr. opladning og ved præcis, hvad den skal rengøre, og hvad den skal undgå takket være dens intelligente iRobot OS, der er hjernen bag rengøringen.

Robotten har brugbare navigationsfunktioner såsom No-Go-Zoner og virtuel væg-funktion, hvor du enten sætter en boks eller en væg i appen, som sørger for, at robotten undgår de markerede områder.

Roomba Combo j7 har en bred vifte af forskellige rum-indstillinger. Du kan for eksempel indstille robotten til at rengøre specifikke rum på en bestemt dato med en bestemt moppeindstilling. Du kan endda forklare den, at den kun skal rengøre bestemte områder inde i et rum.

Ulemper ved Roomba Combo j7

En ulempe, som Roomba Combo j7 har, er, at den først rengør tæpperne, hvorefter den begynder at støvsuge gulvet, hvilket gør dens rute væsentligt længere, hvis du har mange tæpper i hjemmet.

En anden ulempe er, at der dannes lidt fugt inde i børsterummet, når man bruger moppefunktion, hvor tørt skidt og snavs kan sætte sig. Det er på ingen måde en “deal-breaker”, men det betyder, at du muligvis skal rengøre den lidt oftere.

Konklusion

Alt i alt er Roomba Combo j7+ en af de bedste robotstøvsugere på markedet, især hvis du har mange tæpper. Dens selvtømmende ladestation og innovative moppefunktion tilføjer enorm værdi over dens konkurrenter. Selvom robotten måske vil bruge lidt ekstra tid på at rengøre gulvet, og du vil skulle bruge lidt ekstra tid at rengøre robotstøvsugeren, er det stadig et kvalitets køb fra et af de bedste robotstøvsuger mærker på markedet i dag.

Videoanmeldelse

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Generelle specifikationer

Rengøring

Lydniveau

Navigation og sensorer

Vægt og Dimensioner

Batteri

App + App-funktioner

Styring

Yderligere funktioner