Greenride er reklamefinansieret

iRobot Roomba Combo i5+

4.2
4.2/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

iRobot logo
0 kr.

Produktbeskrivelse

Dobbelt Effektivitet, Én Maskine

Roomba Combo i5+ er designet til at håndtere både våd og tør gulvrengøring. Skift nemt mellem en kraftfuld støvsuger og en effektiv støvsuger & moppe, blot ved at skifte beholderen.

Kraftfuld Rengøring, Kraftfuld Opsamling

Med et 4-trins rengøringssystem, er Roomba Combo i5+ udstyret til at håndtere hverdagens snavs og skidt. Den har unikke Dual Multi-Surface Rubber Børster, der justerer sig efter forskellige gulvtyper og forhindrer sammenfiltring med dyrehår.

Samtidig Støvsugning og Mopning af Hårde Gulve

Spar tid med Roomba Combo i5+. Denne robot kan støvsuge og moppe hårde gulve samtidigt, hvilket sikrer en effektiv og hurtig rengøring med kun én maskine.

Moppad Designet for Høj Ydeevne

Specialdesignet mikrofiberpad til våd gulvmopning håndterer effektivt fodspor, snavs og støv, og sikrer enestående rengøringsresultater.

Effektiv Rengøring på Din Måde

Med Roomba Combo i5+’s vandbeholder kan du bruge en kompatibel rengøringsopløsning eller blot vand for at omdanne din robot til en støvsugende og vådmoppende maskine, der efterlader dit hjem friskt og rent.

Rengør De Rum Du Ønsker, Når Du Ønsker Det

Lærer dit hjem at kende og skaber et Imprint Smart Map, så du kan dirigere den til at rengøre ethvert rum, når som helst – enten efter en fast tidsplan eller i øjeblikket.

Mulighed for Stemmestyring

Par Roomba Combo i5+ med Alexa, Siri eller Google Assistant-aktiverede enheder og instruer den til at rengøre køkkenet, stuen eller hvert eneste rum.

Fokuserer på Snavs

Patenteret Dirt Detect-teknologi gør, at Roomba Combo i5+ kan detektere mere beskidte områder i dit hjem og rengøre dem mere grundigt.

Komplet Kontrol i Dine Hænder

iRobot OS arbejder sammen med iRobot Home-appen for at gøre rengøringen lettere og mere personlig – alt sammen med mindre indsats.

Automatisk tømning af støvbeholder med Clean Base

Roomba Coombo i5+ kommer udstyret med iRobots Selvtømmende Clean Base for op til 60 dages bekymringsfri støvsugning.

Videoanmeldelse

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Generelle specifikationer

Rengøring

Lydniveau

Moppe

Navigation og sensorer

Vægt og Dimensioner

Batteri

App + App-funktioner

Styring

Basestation

Yderligere funktioner