Dreame D10s Pro

4.3
4.3/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Elgiganten logo
2.769 kr.
CS logo
0 kr.

Produktbeskrivelse

Introduktion til Dreame D10s Pro

Dreame D10s Pro repræsenterer det nyeste og mest sofistikerede medlem af Dreame D10s-familien. Med både en selv-tømmende base og et frontmonteret kamera, sætter denne model nye standarder med sin imponerende sugestyrke på hele 5000 Pa.

Kameraet – Dit Vindue til Hjemmet

Hjertet i Dreame D10s Pro er dens intelligente kamerafunktion. Det er som at have et ekstra sæt øjne derhjemme, perfekt til at overvåge husstanden på afstand. Uanset om du er bekymret for, at du har efterladt elektriske apparater tændte, eller du blot ønsker at tjekke ind på dine kæledyr, så kan kameraet gøre dette muligt. Dreamhome-appen tilbyder kontrol ved fingerspidserne, hvor du kan optage videoer, tage billeder og kommunikere via robotstøvsugerens indbyggede højttaler.

Smart Navigation og Forhindringsdetektion

Dreame D10s Pro er udstyret med AI og LDS-teknologi til at opdage og omgå forhindringer, hvilket gør den ideel for dem med en travl hverdag. Denne intelligente navigation sikrer, at robotstøvsugeren kan manøvrere sig gennem dit hjem uden at blive fanget i hverdagens rod.

Kortlægning og Rengøringsstrategier

Denne avancerede robotstøvsuger skaber detaljerede kort over dit hjem og udarbejder skræddersyede rengøringsstrategier for hvert rum. Dreame D10s Pro sikrer en grundig rengøring og kan endda navigere i svagt lys, efter det første lysfulde kortlægning.

Rengøringsindstillinger og Sugeevne

Dreame D10s Pro byder på tre rengøringsmetoder: støvsugning, mopping og en kombination af begge. Takket være den kraftige sugeevne og forskellige indstillinger, kan støvsugeren tilpasses til daglig rengøring eller dybere rengøring af tæpper.

Moppefunktion og Specialdesignede Børster

Selvom moppefunktionen ikke fjerner de mest genstridige pletter, så kan den elektronisk styrede vandbeholder justeres til lette opgaver. Dreame D10s Pro bruger en gummibørste designet til at undgå hårindvikling og sørger for dybdegående rengøring af tæpper.

Integreret med Dreamhome-appen

Få det fulde udbytte af din Dreame D10s Pro gennem Dreamhome-appen. Appen er brugervenlig og giver dig mulighed for at tilpasse hjemmekortet, oprette rengøringszoner og styre robotstøvsugeren med stemmestyring.

Konklusion

Dreame D10s Pro er en high-end robotstøvsuger, der med sin teknologi og ydeevne retfærdiggør sin pris. En fremragende løsning for dem, der søger en problemfri og effektiv rengøringsassistent.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Generelle specifikationer

Rengøring

Lydniveau

Moppe

Navigation og sensorer

Vægt og Dimensioner

Batteri

App + App-funktioner

Styring

Basestation

Yderligere funktioner