Greenride er reklamefinansieret

ZERO 9

0
0/5
Udgået

Produktbeskrivelse

ZERO 9 er et fantastisk el-løbehjul til prisen. El-løbehjul virker måske dyrt og det er måske heller ikke et el-løbehjul, som den normale forbruger har brug for. Det er kraftigt og kan kører rigtig langt.

Derudover kommer det med utrolig god komfort. Med de store dæk samt den aktive støddæmpning kan man tage dette el løbehjul med hvor man vil. Dog kommer det kun med mellem bredde dæk, hvilket betyder at det ikke kan køre på stranden.

Motoren har en nominel effekt på 600 W, hvilket resulterer i høj acceleration samt topfart. Dog kan man vælge 2 varianter af el-løbehjulet ved at trykke ind på forhandlers side ovenfor. Den ene variant kommer med begrænsning på så det ikke kan køre over 20 km/t og den uden begrænsning kan køre op mod 40 km/t.

Bemærk: Topfart er den eneste forskel på de to varianter, derfor deler det ellers alle andre specifikationer.

Er det lidt mørkt om vinteren eller kører du meget sent hjem, så har ZERO 9 både fore- og baglygter. Det vil altså sige at du ikke selv behøver tilkøbe disse, da de allerede er indbygget i el-løbehjulet.

På styret finder du alt fra lyd horn man tilkøber, samt et lækkert info-display der allerede er monteret. På infodisplayet kan du følge med i din hastighed samt indstille den. Der er derudover et lækkert håndtag hvor du både kan nå speederen samt bremsen let.

ZERO 9 Anmeldelse

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Affjedring

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra