Xiaomi Mi Pro 2 Nordic Edition

-25%
4.4
4.4/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Xiaomi Mi Pro 2 Nordic Edition

3.999 kr.
2.999 kr.

Produktbeskrivelse

Xiaomi Mi Pro 2 Nordic Edition er bygget til at køre langt. El-løbehjulet har en rækkevidde på 45 km., som sikrer dig at du kan komme nemt til din destination uden problemer. El-løbehjulet er udstyret med pneumatiske 8,5 tommer Hjul, der gør køreoplevelsen mere komfortabel for rytteren.

Derudover er el-løbehjulet monteret med en 300 watt motor, som sikre en god acceleration, samt mulighed for at køre op ad bakker med en stigning på op til 20%.

Et minimalistisk design er med til at gøre el-løbehjulet elegant og stilfuld. Ud over dette er Xiaomi Mi Pro 2 Nordic Edition foldbart og vejer kun 14,2 kg., hvilket betyder at det nemt kan foldes sammen og tages med rundt.

Xiaomi Mi Pro 2 kommer i sort med røde striber på hjulene, og er udstyret med det der skal til for at gøre det lovligt at køre på i trafikken i Danmark. Det vil sige at der både er kraftig forlygte samt en rød refleks bagerst. Derudover er der 4 gule reflekser som er placeret på begge sider af el-løbehjulet, som hjælper med synlighed i trafikken når der er mørkt eller tåget udenfor. Derudover er løbehjulet udstyret med kraftige bremser, både håndbremse og motorbremse som sidder på baghjulet.

Hvis man er på udkig efter et el-løbehjul der holde til at køre lange ture, kan Xiaomi Mi Pro 2 måske være det rette valg for dig.

Xiaomi Mi Pro 2 Nordic Edition Produktanmeldelse

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra