Greenride er reklamefinansieret

Xiaomi Mi Essential

4.3
4.3/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Xiaomi Mi Essential

2.999 kr.

Xiaomi Mi Essential, Sort, Elektrisk Løbehjul (20 km/t)

3.057 kr.

Produktbeskrivelse

Xiaomi Mi Essential er et billigt el-løbehjul designet til korte ture.

Ydeevne

Xiaomi Mi Essential kommer med en 250 W motor som giver el-løbehjulet en tophastighed på 20 km/t samt evnen til at bestige bakker optil 10%.

Batteriet giver en rækkevidde på optil 20 km på en enkelt opladning.

Brugervenlighed

Xiaomi Mi Essential er et af de mest praktiske el-løbehjul på markedet. På få sekunder kan du folde el-løbehjulet sammen og bruge styrestangen som et bærehåndtag.

Derudover vejer el-løbehjulet kun 12 kg, hvilket gør el-løbehjulet yderst brugervenligt, hvis du er bosat højt oppe i en lejlighed uden elevator eller skal blot skal løfte det op af mange trappetrin.

Bremser

Xiaomi Mi Essential er udstyret med skivebremse bagpå samt regenerativ bremse foran. Dette giver el-løbehjulet gode bremseegenskaber samt evnen til at regenerere strøm ved bremsning.

Støv- og vandbeskyttelse

El-løbehjulet er IP54 klassificeret, hvilket betyder el-løbehjulet er beskyttet mod indtrængen af støv, der kan forhindre produktet i at fungere normalt, men det er ikke støvtæt. Derudover er el-løbehjulet beskyttet mod vandstænk fra alle vinkler. El-løbehjulet er altså velegnet til kørsel i let regnvejr. Dog skal du stadig holde dig fra kraftigt regn og kørsel i dybe vandpytter.

Konklusion

Xiaomi Mi Essential er uden tvivl en af de bedste budget el-løbehjul på markedet.

Dog er rækkevidde begrænset, hvorfor det ikke er det mest optimale valg til længere ture.

Men hvis du er på udkig efter et sikkert valg til korte ture til og fra arbejde eller blot til små pendling ture, er dette helt klart et el-løbehjul som er værd at tjekke ud.

Xiaomi Mi Essential Produktanmeldelse

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra