Xiaomi Mi 1S

4.4
4.4/5
Udgået

Tjek alternativer

Produktbeskrivelse

Xiaomi er kendt for at lave gode produkter med høj kvalitet og gode specifikationer, Mi 1S er ingen undtagelse. El-løbehjulet kommer i et flot design i sort med gule striber.

Xiaomi Mi 1S er et af de bedste el-løbehjul når det kommer til rækkevidde, el-løbehjulet konkurrerer med Segway-Ninebot samt E-Wheels produkter. Med en rækkevidde på 30 km skal man aldrig tænke på at oplade batteriet over dagen og kan derfor bare sætte strøm til mens man sover og den er klar igen til en lang køretur når man vågner igen.

El-løbehjulet fra Xiaomi kommer med en elektrisk motor der sørger for at du let og hurtigt kan accelerere og ramme en topfart på 20 km/t, hvilket også er den maksimale hastighed man må kører på el-løbehjul i danmark. Motoren har et output på 350 Watt, hvilket gør den rigtig sjov at accelerere på og du vil opleve altid at være den første ude af krydset når det bliver grønt.

Xiaomi Mi 1S er derudover udstyret med lygter samt reflekser der gør den lovlig at køre på på danske cykelstier. På styret finder du et smart-display hvor der kan følges med i farten, batteriniveau og det er også på styret der indstilles fartpilot som gør det muligt at køre en konstant fart uden at bruge speederen.

Xiaomi Mi 1S Anmeldelse

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra