Segway Ninebot Kickscooter MAX G2 E

4.5
4.5/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Segway Ninebot Kickscooter MAX G2 E

6.451 kr.

Produktbeskrivelse

Oplev En Behagelig og Sikker Køretur på 70 km

Uanset om du kører på byens veje, små gyder eller grusstier på landet, vil Ninebot KickScooter MAX G2 E være din perfekte følgesvend! Med en rækkevidde på op til 70 km takket være den nyudviklede RideyLONG-teknologi, dens kraftfulde baghjulstræk, kombineret med dobbelt affjedringssystem og Traction Control System til at opretholde stabilitet på glatte veje, åbner MAX G2 E op for en helt ny køreoplevelse!

Segway-Ninebots RideyLONG™ Selvudviklede Teknologi

Drevet af den nyudviklede RideyLONG™-teknologi er den teoretiske rækkevidde for MAX G2 E effektivt forbedret.

RideyLong™ samarbejder mellem den højtydende børsteløse motor, nyudviklede dæk med lang rækkevidde og den optimerede kontrolleralgoritme, der tilsammen tilbyder en ekstra lang rækkevidde på op til 70 km på en enkelt opladning!

Udforsk Længere Med Længere Rækkevidde

 • 70 km teoretisk rækkevidde*
 • 551 Wh (15.300 mAh) stort batteri

*Teoretisk rækkevidde: Testet under kørsel med fuldt batteri, 75 kg (165 lbs) belastning, 25°C (77°F), med en gennemsnitshastighed på 16 km/t på cykelsti.

Erobr Hver Del af Din By

Den børsteløse motor, der er forbedret med 28% effekt i forhold til MAX G30, giver MAX G2 E bæredygtig fremdrift (sammenlignet med MAX G30) under alle former for vejforhold. Med baghjulstræk kan du nyde større frihed og bekvemmelighed, når du kører rundt på din MAX G2 E.

 • 900 W maksimal ydelse
 • 25 km/t maksimal hastighed
 • 22% stigningsvinkel

Udforsk Byens Veje Med Selvsikkerhed

For at tilføje mere komfort til din tur er MAX G2 E designet med et dobbelt affjedringssystem. Takket være affjedringsmekanismen med en hydraulisk dæmper foran og dobbelt fjederophæng bagpå, er der ikke længere frygt for påvirkningen fra forhindringer som trin, grusveje og fartbump.

Anti-skrid TCS For Ultimativ Kontrol

Segway-Ninebot indfører som de første Traction Control System (TCS)-teknologien i KickScooter-industrien. MAX G2 E, udviklet med Ninebots følsomme kontrolleralgoritme til præcis styring af KickScooter, har øget trækkraften på grusstier eller glatte veje for øget stabilitet og sikkerhed.

*Denne funktion skal aktiveres via Segway-Ninebot APP’en.

Jævn Kørsel uden Flade Dæk

Med de nye opgraderede 10-tommers selvreparerende slangeløse dæk er MAX G2 E godt forberedt til at støtte dine køreydelser med bedre holdbarhed og tilpasningsevne til komplekse vejforhold. Og takket være gelélaget i dækket, som forsegler en punktering på 4 mm eller mindre i dækmønsteret, kan du køre med ro i sindet!

Større Størrelse Designet For Mere Komfort

MAX G2 E er blevet redesignet for at gøre din rejse så glat og behagelig som nogensinde!

Beskytter Dig i Hvert Sving Du Tager

Ninebot MAX G2 E’s integrerede blinklys foran og bagpå er designet til at sikre sikker kørsel ved sving, uanset om det er nat eller dag.

Jo højere lyd, desto sikrere

For at forbedre din oplevelse yderligere er KickScooter designet med en højdebel elektronisk horn for at gøre dig bemærket og for at advare mod tyveri, som du kan aktivere via Segway-Ninebot mobilappen.

Pålidelig Bremsning med Minimal Vedligeholdelse

Udstyret med et kraftfuldt bremssystem inkluderer MAX G2 E en fronttromlebremse og en bageste elektronisk bremse, dobbelt beskyttelse for sikker kørsel.

Smart BMS for Smart Kørsel

Takket være Segway-Ninebots avancerede Battery Management System (BMS) med i alt 7 beskyttelsesmekanismer sikres battericellernes levetid og din sikkerhed til enhver tid med:

 • Kortslutningsbeskyttelse
 • Overstrømsbeskyttelse
 • Dobbelt beskyttelse mod overopladning
 • Dobbelt beskyttelse mod overudladning
 • Temperaturbeskyttelse
 • Lavspændings automatisk søvnbeskyttelse
 • Tilpasselig opladningsgrænse.
 • Gør dig klar til en lang tur, du aldrig har oplevet før!

Opladning på Den Nemmeste Måde

Med en indbygget 3A hurtigoplader behøver du kun et kabel for at oplade din KickScooter. Efter cirka 5 timers fuld opladning er du klar til nye eventyr på din MAX G2 E!

Stabil Kørsel i Alt Vejr

Med en konstruktion af højstyrkestål har MAX G2 E stor styrke og er klar til udfordringer i al slags vejr!

IPX5: KickScooter krop
IPX7: Batteripakke

Kør Langt eller Kør Hurtigt – Det Er Op Til Dig

Du har valget mellem 3 køretilstande, afhængigt af om du vil køre langt (ECO-tilstand), hurtigt (Sport-tilstand) eller finde den perfekte balance mellem de to (Drive-tilstande)!

Videoanmeldelse af Segway Ninebot MAX G2 E

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra