Segway Ninebot F25I (25 km/t)

3.9
3.9/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Segway Ninebot by Kickscooter F25I (25 km/t)

3.472 kr.

Produktbeskrivelse

Segway Ninebot F25I el-løbehjulet er en af de nyeste modeller fra Ninebot. Dette el-løbehjul kommer med alle de smarte funktioner fra tideligere generationer, bare lidt bedre.

Ydeevne

El-løbehjulet er udstyret med en 300 W motor der giver dig nok motorkraft til at kunne køre 25 km/t samt håndtere skråningeroptil 15%. Dens 28 V 7,65 Ah 275 Wh batteri giver en rækkevidde på optil 25 km per opladning.

Brugervenlighed

F25I er et meget praktisk el-løbehjul, da det let kan foldes sammen på få sekunder. Derudover kan styrestangen klikkes fast til bagskærmen og hermed bruges som et bærehåndtag. Derudover vejer el-løbehjulet kun 15,3 kg, hvilket gør det let at løfte sammenlignet med andre el-løbehjul. Dens lette vægt er et kæmpe bonus, hvis du er bosat højt i en lejlighed og ikke har adgang til elevator.

Komfort, Stabilitet og Affjedring

F25I har ingen affjedring i form af aktiv støddæmpning og det er derfor kun de store 10 tommer luftfyldte dæk med indvendigt gelélag der bidrager til affjedring og godt vejgreb. Derudover hjælper det indvendige gelélag også til beskyttelse mod punkteringer.

Ståpladen er forholdvist bred, hvilket giver god fod plads, hvilket hjælper til komforten under længere køreture.

Bremser

El-løbehjulet er udstyret med skivebremse bagpå og elektronisk bremse foran. Dette resultere i gode bremseegenskaber samtidigt med at el-løbehjulet genererer strøm ved opbremsning eller kørsel ned af stejle bakker.

Støv- og vandbeskyttelse

F25I har en IPX5-rating, hvilket betyder at det kan modstå vandsprøjt, men ikke er 100% vandtæt og derfor ikke velegnet til kørsel gennem dybe vandpytter.

Konklusion

Alt i alt er F25I et solidt el-løbehjul til den prisbevidste pendler, der blot ønsker et billigt el-løbehjul som kan køre fra A til B. El-løbehjulet har en forholdvis kort rækkevidde. Men hvis din daglige rute er kort, er dette el-løbehjul værd at overveje.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra