Segway Ninebot F25E II

4.1
4.1/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Segway Ninebot F25E II

3.560 kr.

Produktbeskrivelse

Segway Ninebot F25E II er en af de nyeste modeller fra Ninebot. Dette el-løbehjul kommer med alle de smarte funktioner fra tideligere generationer, bare lidt bedre.

F25E II er et meget praktisk el-løbehjul, da det let kan foldes sammen på få sekunder, samt kun vejer 15,3 kg. Til dette er el løbehjulet også designet til at være meget komfortabelt. El løbehjulet er derfor udstyret med store 10 tommer dæk med et gelé lag på indersiden for ekstra god køreoplevelse.

El-løbehjulet er udstyret med en 250 W motor der giver dig lige præcis nok styrke til at kunne køre 25 km/t samt opleve et lille sus i maven under acceleration. Sammen med motoren kommer el løbehjulet med fantastiske elektriske bremser, der sørger for du kan bremse sikkert og stabilt uden at falde forover. Derudover genererer motoren strøm ved opbremsning eller kørsel ned af bakke.

F25E II har en IPX4-rating, hvilket betyder at det kan modstå vandsprøjt, men ikke er 100% vandtæt og derfor ikke velegnet til kørsel gennem dybe vandpytter.

Bemærk: el-løbehjulet ikke er godkendt til brug i trafikken. Hvis du ønsker et godt lovligt el-løbehjul, kan du i stedet vælge Ninebot by Segway E25D.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra