GoRunner Comfort 10" Performence

-25%
0
0/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

GoRunner Comfort 10" Performence

7.995 kr.
5.995 kr.

Produktbeskrivelse

Gorunner Comfort 10 Performence er det ideelle el-løbehjul til den travle pendler og til dem, der værdsætter komfort og pålidelighed i deres daglige transport.

Kraftfuld ydeevne

Gorunner Comfort 10 Performence er udstyret med en kraftig 450 W motor som giver el-løbehjulet mulighed for at bestige bakker på op til 15 grader. Derudover har el-løbehjulet et stort litium-ion batteri på 13 Ah som giver el-løbehjulet en rækkevidde på op til 50 km på en enkelt opladning. Med en ladetid på 5-7 timer er du hurtigt klar til at komme på farten igen. Det udskiftelige batteri betyder, at du kan øge din rækkevidde ved at have et ekstra batteri med dig.

Komfortable og pålidelige dæk

Gorunner Comfort 10 Performence erudstyret med store 10 tommer luftfyldte dæk. De sørger for en komfortabel og jævn kørsel, selv på ujævne veje.

Praktisk design og sikkerhed

El-løbehjulet er designet med en maksimal belastning på 150 kg, men for optimal ydeevne anbefales en belastning på maksimalt 150 kg. Med en vægt på kun 19 kg og sammenklappelige dimensioner på 113 x 46 x 55 cm, er det let at tage med på offentlig transport eller opbevare når det ikke er i brug.

GoRunner Comfort 10 Performence kommer med LED for- og baglygte for sikker kørsel i mørke, og en ringeklokke monteret på styret for at gøre andre trafikanter opmærksomme på din tilstedeværelse.

For at sikre maksimal sikkerhed, er el-løbehjulet også udstyret med en effektiv elektrisk tromlebremse foran og skivebremse bagpå, der giver dig fuld kontrol, selv ved høj fart.

Vandafvisende egenskaber

Med sin IPX4-klasse er Gorunner Comfort 10 beskyttet mod overfladeregn.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Affjedring

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra