Greenride er reklamefinansieret

GoFast Pro

0
0/5
Udgået

Produktbeskrivelse

GoFast Pro er et kraftigt el-løbehjul som kan holde til en vægtkapacitet på 150 kg. Med el-løbehjulets 350 Watt motor kan du forvente en hurtig acceleration og evnen til at komme let op ad bakker på op til 15°.

Hvis man er på udkig efter et el løbehjul der kan klare lange ture, kan GoFast Pro tilbyde dig en rækkevidde på op til 45 km på en enkelt opladning.

Denne rækkevidde burde være tilstrækkelig, hvis du bor i en storby og skal frem og tilbage fra arbejde eller skole.

Batteriet på el løbehjulet er stort, det er faktisk næsten dobbelt så stort som det du finder på GoFast Pro’s lillebror-model GoFast GX5. Størrelsen på batteriet er 15.000 mAh, hvilket er det der giver den vanvittige rækkevidde på 45 km.

GoFast Pro kommer i grå med gule striber på hjulene, og er udstyret med alt hvad der skal til for at gøre den lovlig at køre på i Danmark. Det vil sige at der både er forlygte samt rød refleks bagerst.

Derudover er der 4 gule reflekser som sidder på begge sider af el-løbehjulet, som hjælper med synlighed i trafikken om aftenen eller om natten.

Derudover er løbehjulet udstyret med højkvalitets bremser, både håndbremse og motorbremse som sidder på baghjulet og kan regenererer strøm når der køres ned ad bakke.

Ved hjælp af appen kaldet “MiniRobot” kan du justerer på indstillinger af GoFast Pro. Appen kan downloades fra iPhone App Store og Google Play.

GoFast Pro kommer også med en masse ekstra udstyr, som man ikke kan leve uden efter man har haft det. Udstyret er hhv. Støttefod, fartpilot og smart-display hvor der kan følges med i hastigheden samt batteriniveau.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra