Greenride er reklamefinansieret

E-Wheels X5S

0
0/5
Udgået

Produktbeskrivelse

E-Wheels X5S er det perfekte el-løbehjul til dig der går op i komfort. El-løbehjulet kommer med 2 store 10 tommer luftfyldte dæk, som giver dig den bedst mulige køreoplevelse.

E-Wheels X5S kommer i to varianter, hvoraf den ene af dem er lovlig og den anden ulovlig. Du kan altså enten få el-løbehjulet med en topfart på 20 km/t eller 35 km/t.

Begge varianter af el-løbehjulet kan opnå en rækkevidde på op til 55 km, dog skal det nævnes at hvis man kører hurtigere, bruger man også mere strøm, hvilket kan resultere i kortere rækkevidde end nævn før. Batterikapaciteten ligger på 13 Ah og den forventet ladetid ligger på 6-7 timer.

El-løbehjulet er delvist vandtæt med en IP-grad på 54, hvilket betyder at den kan holde til støv og lidt vandsprøjt. Dette betyder også at den er perfekt til det danske klima, da der ofte er lidt småregn.

E-Wheels X5S er udstyret med for, og baglygte hvilket betyder at du ikke skal tilkøbe det for at leve op til lovgivningen. Desuden kommer el-løbehjulet med støttefod, samt app hvor man kan låse el-løbehjulet. Dette gør der også nemt for dig der kan vil stoppe og låse el løbehjulet.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra