E-Wheels F3+

0
0/5
Udgået

Produktbeskrivelse

E-Wheels F3+ er en billigste i F-serien. Dette betyder på ingen måde det er et dårligt el løbehjul. Tvært imod er F3+ et overvældene godt el-løbehjul. El løbehjulet er vandtæt og med dens topfart på 20, eller 35 km/t, samt rækkevidde på op til 50 km kan den let konkurrer med de bedste el løbehjul på markedet.

E-wheels F3+ er med en kombination af dens blot 14 kg vægt, samt dens egenskab til at kunne foldes let at løfte med sig. Du kan derfor have den med der næsten hvor som helst.

El løbehjulet er desuden udstyret med fodbremse, håndbremse samt støttefod der henholdsvis giver dig mulighed for at håndtere bremsningen bedre, samt let at kunne stille el løbehjulet fra dig efter brug.

Når du modtager el løbehjulet anbefaler vi som det første at downloade appen (Kingsong). I appen kan man nørde sig ned i alle tallene og indformation om dine ture samt se status på el løbehjulet batteri og motor.

Hvis du er ude efter længere rækkevidde eller hurtigere topfart kan det tilvælges via. deres hjemmeside direkte inde på F3+ produktside.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra