E-Wheels E8

4.6
4.6/5
Udsolgt

Produktbeskrivelse

E-Wheels E8 er efterfølgeren af den meget populære og kraftige model E-Wheels E7.

  • Dobbelt så stort batteri! Batteriet er et 60V og 26.000 mAh, hvilket resulterer i en rækkevidde på op til 120 km!
  • Større motor! Modellen er udstyret med 2 motorer som hver har et udbytte på 1.600 W (i alt 3.200 W).
  • Hydrauliske skivebremser! Giver dig fuld kontrol, reagerer øjeblikkeligt ved at trykke på bremsegrebet. Lynhurtig opbremsning med imponerende kort bremselængde!
  • Opgraderet forlygter! Udstyret med 2 stærke forlygter, der virkelig lyser vejen op.
  • Tændingsnøgle! Udstyret med tændingsnøgle, så produktet er endnu mere sikret mod tyveri. Vi anbefaler alligevel en fysisk lås.
  • Blinklys! Underret andre trafikanter ved retningsændringer.
  • ECO / TURBO og SINGLE / DUAL knapper! Vælg mellem Eco- og sportstilstand samt enkelt- eller dobbeltmotorer. Dette gør det muligt at tilpasse køreoplevelsen, så den passer perfekt til dine egne behov og præferencer!

E-wheels E8 byder på en god kombination af rå kraft, komfort og lang rækkevidde. Den er udstyret med to imponerende motorer, der resultere i hurtig acceleration. Accelerationen kan justeres efter dine behov, da den kan være lidt voldsom for folk der ikke er vant til det

De hydrauliske skivebremser sidder både på for- og baghjul, der sikrer dig den bremselængde du har behov for. Ydermere er el-løbehjulet udstyret med hydraulisk dæmpning bagtil og dobbelte fjedre foran. God dæmpning er afgørende for at få en sikker og behagelig køreoplevelse, her scorer E-wheels E8 rigtig godt!

El-løbehjulet har en række indstillinger, der gør det muligt for dig at tilpasse produktet til sin kørestil og behov. Displayet har flere forskellige køre tilstande, der varierer i motorkraft, top hastighed og acceleration. Boardet man står på er bredt og dækket af griptape der giver dig god benplads og godt greb. stellet er justerbart højde, så uanset højde passer den til dig.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Affjedring

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra