Greenride er reklamefinansieret

E-Wheels E2S V2 Max

0
0/5
Udgået

Produktbeskrivelse

E-Wheels E2S V2 MAX er et kraftigt el-løbehjul der kommer med en 600 watts el-motor med en spids effekt på 1600 W, hvilket giver den hurtig acceleration og gør den ekstrem god til stejle bakker.

E2S V2 MAX er grundet dens IP-klassificering IP56 et af de bedste el-løbehjul til det danske klima. IP56 betyder at støv ikke kan trænge ind i sådan en mængde, at det påvirker el-løbehjulets funktion og sikkerhed og at el-løbehjulet kan holde til kraftige vandsprøjt fra alle retninger uden skadelig virkning.

El-løbehjulet fåes i 2 varianter. En lovlig version som kan køre 20 km/t og en ulovlig version som kan køre 40 km/t.

Derudover kommer begge varianter med et 13,5 Ah batteri, der giver mulighed for at opnå en rækkevidde på op til 60 km. Rækkevidden afhænger selvfølgelig af hvor hurtigt du kører, samt vægt og terræn.

El-løbehjulet er udstyret med kraftige for- og baglygter der lyser vejen op når der er mørkt, samt gør det tydeligt for medtrafikanter at se dig.

El-løbehjulet er derudover udstyret med en elektronisk lås, som kan styres via. Bluetooth signal med Kingsong Appen. Med denne funktion undgår du at skulle købe en lås ved siden af.

El løbehjulet vejer 19 kg og kan holde til en maks. belastning på 125 kg. El løbehjulet er bygget til at holde og kommer med 10 tommer hjul samt luftfyldte dæk, der giver en meget komfortabel køreoplevelse.

E-wheels E2S V2 MAX er desuden kåret som testvinder af flere magasiner, som f.eks Netavis og er et af de mest solgte el-løbehjul i norden.

E-Wheels E2S V2 MAX Anmeldelse

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra