E-Wheels E2S V2 MAX LR (40 km/t)

4
4/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

E-Wheels E2S V2 MAX Long range

8.690 kr.

Produktbeskrivelse

E-Wheels E2S V2 MAX Long Range+ 40 km/t er et robust og slidstærkt el-løbehjul designet til pendlere der har forholdvist langt til og fra deres daglige destination. Derudover er el-løbehjulet også beregnet til dem der der ønsker et premium el-løbehjul med god kørekomfort.

Batteri og Rækkevidde

E2S V2 MAX Long Range+ er udstyret med et stort 48V 13.500 mAh 650 Wh batteri, hvilket der i kombination med dens kraftige 600 W motor giver el-løbehjulet mulighed for at opnå en rækkevidde på op til 60 km. Rækkevidden afhænger dog af førerens vægt, terræn, vind og vejr samt hvor hurtigt der bliver kørt.

Motorstyrke

Som nævnt tideligere er E2S V2 MAX Long Range+ udstyret med en kraftig 600 W motor med en maksimal effekt på 1600 W. Motoren er blandt de mere kraftfulde på markedet og sikre godt optræk samt evnen til at bestige de fleste bakker uden problemer. Derudover er motoren er placeret i baghjulet, hvilket bidrager til en sikker og stabil kørsel.

IP56

El-løbehjulet har en IP-certificering på 56, hvilket betyder at el-løbehjulet er godt snavs og små partikler samt godt beskyttet mod vandsprøjt fra enhver retning. El-løbehjulet er altså velegnet til kørsel i det danske klima og kan ligeledes godt tåle at køre i mildt regnvejr. Dog anbefales det stadig at være forsigtig med at udsætte el-løbehjulet for store mængder vand, da det kan risikere at trænge ind til elektronikken.

App

El-løbehjulet er udstyret med en brugervenlig app. Appen kan findes i App stores ved navn “Kingsong”. Appen åbner op for en række fede funktioner, herunder muligheden for at låse dit el-løbehjul via. bluetooth, se kørestatistik, batteritid og meget mere.

Komfort

De store 10″ luftfyldte dæk i kombination med affjedring foran garantere en behagelig og bekvem køreoplevelse. Luft fyldes på efter behov (anbefalet dæktryk: 2,8 – 3,4 bar). Derudover er el-løbehjulet udstyret med en lang og bred stå plade som giver god fodplads, hvilket er et kæmpe plus, hvis du skal køre lange distancer.

Sikkerhedsfunktioner

Speederen på el-løbehjulet er udstyret med en sikkerhedsfunktion, som forhindre el-løbehjulet i at køre, hvis man falder af.

El-løbehjulet skal som standard skubbes i gang, dette klades “non zero start”. Denne funktion kan dog slås fra og til i Appen efter behov.

Brugervenlighed

El-løbehjulet kan foldes sammen på få sekunder og vejer kun 12,5 kg, hvilket gør det utroligt nemt samt praktisk at have med rundt i f.eks. bil, bus eller tog.

E-Wheels E2S V2 MAX Long Range+ kan håndtere en maksimal belastning på 125 kg og er af den årsag god, hvis du fortrækker at have ekstra bagage med ombord, såsom en indkøbspose eller rygsæk.

Lys

El-løbehjulet er udstyret med nogle forholdshvis gode for- og baglygter, der lyser vejen godt op mørke, samt gør dig væsenligt mere synlig for medtrafikanter.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra