Greenride er reklamefinansieret

Må man tage el-løbehjul med i flyet?

El-løbehjul i lufthavn
Indholdsfortegnelse

Nogle flyselskaber tillader transport af el-løbehjul, men ofte med visse betingelser, såsom at batteriet skal fjernes og transporteres i kabinen, eller at der er en grænse for batteriets størrelse eller kapacitet. Det er vigtigt at tjekke med det specifikke flyselskab for at finde ud af deres politikker og eventuelle begrænsninger, da reglerne kan være forskellige alt efter hvilket flyselskab det drejer sig om.

Hvad gør man, hvis man ikke kan få sit el-løbehjul med?

Hvis man ender med at få afslag i lufthavnen og skal efterlade sit el-løbehjul i Danmark, er der stadig mulighed for at du kan leje el-løbehjul i udlandet.

Hvis du rejser til en af Europas større byer eller rejser mod USA har mange store byer el-løbehjul man kan leje.

udlejningen af el-løbehjul fungere helt ligesom den gør i Danmark. Man går op til et el-løbehjul på gaden og scanner QR-koden som sidder på styret af el-løbehjulet. Derefter bliver du henvist til deres app på Apples Appstore eller på Googles Play Butik. Her downloader du appen og opretter dig som ny kunde.

Udlejning i Danmark koster ca. 1,5-2 kr. pr. minut, men du kan forvente at det koster en del mindre i lande syd på.

Om forfatteren
Picture of Jonathan Martín Lara
Jonathan Martín Lara

I løbet af det sidste år har jeg undersøgt markedet for el-løbehjul grundigt og hjulpet hundredevis med at finde det rette el-løbehjul.

Se min guide til de bedste el-løbehjul.

Du er velkommen til at kontakte mig når som helst på: [email protected]