Ecovacs Deebot X1 OMNI DEX11

4.1
4.1/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Proshop logo
0 kr.
CS logo
0 kr.

Produktbeskrivelse

Ecovacs DEEBOT X1 OMNI er en premium robotstøvsuger med moppefunktion. Robotstøvsugeren er velegnet til dig som ønsker det bedste på markedet og er villig til at ekstra for kvalitet.

Rengøring

DEEBOT X1 OMNI er yderst effektiv til at samle støv og snavs op af alle størrelser på tæpper og hårde gulve.

Navigation

DEEBOT X1 OMNI er god til navigation og undgåelse af forhindringer. X1 OMNI har en LiDAR-sensor på toppen af robotten til kortlægning og grundlæggende undgåelse af forhindringer, og den har flere frontmonterede sensorer, herunder et kamera og et 3D-kortlægningssystem som hjælper robotten med at navigere.

Roterende moppefunktion

Ecovacs DEEBOT X1 OMNI kommer udstyret med et roterende moppesystem som roterer op til 180 gange i minuttet til dybderengøring af gulvet. Denne funktion er klart overlegen til andre robotstøvsugere som blot trækker moppekluden hen af gulvet.

Indbygget stemmestyring

DEEBOT X1 OMNI er den første ECOVACS-robotstøvsuger med egen stemmeassistent og teknologi til lokalisering af lydkilde. Du har altså mulighed for at styre den uden brug af eksterne SmartHome højtalere. Den er dog stadig kompatibel med Google Assistent samt Amazon Alexa. Deres egen stemmestyring er dog ikke ligeså flydende som Google assistent og Amazon Alexa, dog er den stadig meget brugbar når du lære den at kende.

Vedligeholdelse

Ecovacs DEEBOT X1 OMNI kræver minimal vedligeholdelse sammenlignet med andre robotstøvsugere. Det eneste du skal tænke på, er at tømme støvbeholderen samt gen-opfylde vandbeholderen i ladestationen, samt rengøre robotstøvsugerens egen støvbeholder, rullebørster og mopperense området på ladestationen.

Konklusion

DEEBOT X1 OMNI er et godt valg, hvis du ønsker en robotstøvsuger som er effektiv til at gøre rent samt kræver minimal vedligeholdelse. Det er klart en fordel, at have en robotstøvsuger der kan tømme sin støvbeholder og vandtank selv samt gen-opfylde vandtanken med rent vand. DEEBOT X1 OMNI er uden tvivl blandt en af de bedste robotstøvsugere med moppefunktion på markedet lige nu, dog kommer den også med en pris.

Videoanmeldelse

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Generelle specifikationer

Rengøring

Lydniveau

Moppe

Navigation og sensorer

Vægt og Dimensioner

Batteri

App + App-funktioner

Styring

Basestation

Yderligere funktioner