Greenride er reklamefinansieret

iRobot Roomba i7+

-27%
4.3
4.3/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Elgiganten logo
4.119 kr.
Proshop logo
0 kr.
iRobot logo
5499 kr.
0 kr.

Produktbeskrivelse

iRobot Roomba i7+ er en af de mest populære robotstøvsugere fra iRobot. Robotstøvsugeren kommer med alle de basale egenskaber som gør en robotstøvsuger god.

God til hjem med husdyr

Har du husdyr der fælder meget, så er Roomba i7+ en effektiv hjælper. Ved hjælp af dens 2 silikone børsteruller og den stærke sugekraft griber Roomba i7+ nemt fat i hårene.

App og app funktioner

i Appen finder du også funktioner som:

  • Skemalægning: Denne funktion giver mulighed for automatisk planlægning af rengøringsopgaver. Du får altså mulighed for at indstille specifikke tidspunkter og dage, hvor robotstøvsugeren automatisk skal starte rengøringen.
  • No-Go-Zoner: Denne funktion kan f.eks. bruges til at få robotten til at undgå at skubbe til hundeskålen.

Stemmestyring

Du har mulighed for at styre Roomba i7+ gennem iRobot Home appen og ved stemmestyring med din udvalgte Smart Assistent. Den er blandt andet kompatibel med Google Assistent, Amazon Alexa og Apple Home.

CleanBase

Med CleanBase slipper du for manuelt at tømme støvsugerens støvbeholder efter hver rengøring. Det sparer tid og reducerer hyppigheden af vedligeholdelsesopgaver.

Med den selvtømmende basestation kan robotstøvsugeren håndtere større mængder støv og snavs, hvilket betyder, at den kan rengøre i længere tid og over større områder uden at kræve manuel tømning.

Den selvtømmende basestation gør robotstøvsugeren velegnet til store boliger, hvor støvsugningen skal ske ofte (f.eks. på grund af kæledyr).

Derudover får du iøvrigt reduceret eksponering for støv og allergener, da støvsugeren tømmer sig selv i en lukket base, hvilket mindsker risikoen for, at støv og allergener spredes i luften under tømningsprocessen, hvilket er en fordel for allergikere.

Videoanmeldelse

Videoanmeldelse

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Generelle specifikationer

Rengøring

Lydniveau

Navigation og sensorer

Vægt og Dimensioner

Batteri

App + App-funktioner

Styring

Basestation

Yderligere funktioner