iRobot Roomba i3

4.2
4.2/5
Udsolgt

Sammenlign priser hos forhandlere

Elgiganten logo
2.297 kr.

Produktbeskrivelse

Hvis du er på udkig efter en robotstøvsuger og budgettet er småt, så er iRobot Roomba i3 måske lige det produkt du er på udkig efter. Man får alt det gode iRobot tilbyder for under 2.500 kr.

iRobot Roomba i3 er ligesom mange andre af iRobots robotstøvsugere udstyret med en børste samt to skidtsamlere og sugeegenskaber der samler støv og andet skidt op.

Roomba i3 er lillebror til i3 plus, hvor det eneste ekstra man får er en Clean Base stander, hvor der medfølger ekstra beholder så man ikke skal tømme den så ofte. Ellers kommer den med alle de samme funktioner.

Når du får tændt op for din Roomba i3, vil det være en fordel at download iRobot Home app’en med det samme, da den åbner op for ekstra funktionalitet. Med iRobot Home får du mulighed for at skemalægge hvornår din robotstøvsuger skal gøre rent samt en kortlægning af dit hjem, hvor man kan lave adgang forbudt zoner hvor robotten skal undgå.

Derudover kan du nu stemmestyre din Roomba i3 med adskillige smart assistenter. Man kan desuden også stemmestyre robotstøvsugeren gennem appen.

iRobot Roomba i3 kan let sammenlignes med robotstøvsugere helt op til 4.000 kr. Robotten er nemlig udstyret med dual-multi-surface gummibørster der gør den helt op til 10 gange bedre til at støvsuge gulvet. Disse Dual gummibørster gør også at robotten er ekstremt god til hår fra husdyr samt støvsugning af gulvtæppe.

Er dit hjem mindre end 185 m2 og vil du gerne have hele hjemmet renset på en gang, så kan i3 faktisk lige præcis gøre dette. Robotten kan klare dørtrin helt op til 1,5 cm. Har du trapper i dit hus, så skal du ikke regne med at den kan komme op, men til gengæld falder den ikke ned. Dette er pga. dens sensorer der sørger for at den kan læse sine omgivelser og undgå ledninger, trapper samt husdyrs uheld.

Videoanmeldelse

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Generelle specifikationer

Rengøring

Lydniveau

Navigation og sensorer

Vægt og Dimensioner

Batteri

App + App-funktioner

Styring

Basestation

Yderligere funktioner