iRobot Roomba i3+

4.2
4.2/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Proshop logo
0 kr.
iRobot logo
0 kr.
CS logo
0 kr.
robotstovsugeren logo
0 kr.

Produktbeskrivelse

iRobot Roomba i3 plus er en robotstøvsuger designet, udviklet og produceret af iRobot® også kendt som Apple Indenfor robotstøvsugere.

Roomba i3+ er en effektiv robotstøvsuger som kommer med alle de nødvendige funktioner og lidt ekstra.

Roomba i3+ er egnet til dem der ønsker en billig robotstøvsuger, men stadig god nok til at gøre gøre den daglige rengøring og holde den til en vis standard. Roomba i3+ kan have udfordringer med at gøre godt rent langs lister og i hjørner, men ud over dette får du altså en yderst effektiv robotstøvsuger med de mest essentielle funktionaliteter som iRobot kan byde på.

Roomba i3+ kommer med en Clean Base ladestation, hvor robotten selv kan finde hen og genoplade sig selv når batteriniveuet er lavt. Efter genopladningen kan Roomba i3+ fortsætte sin rengøring hvor den slap, hvis den ikke blev færdig med arbejdet.

Med Clean Base ladestationen, slipper du for at tømme robotten støvbeholder, da robotten selv kan tømme sig selv når den har behov for det.

Clean Base kan rumme ca. en måneds støv, snavs og skidt i støvbeholder og er udstyret med AllergenLock-støvsugerposer som kan fange op til 99% af pollen og skimmel.

Roomba i3+ har i øvrigt udviklet deres egen App, hvor du har mulighed for at lave skemaplanlægning, så du kan sætte robotten til at gøre rent på specifkke udvalgte tidspunkter du selv kan bestemme.

Det kunne eksempelvis være du vil have robotten til at gøre rent når du tager afsted på arbejde, så du kan vende hjem til et rent og nydeligt hjem efter en hård lang arbejdsdag.

Med Roomba i3+ får du en robotstøvsuger, der kan hjælpe dig med at frigøre noget af din kostbare tid, som du kan bruge på andre aktiviter. Du vil hermed kunne skære drastisk ned på rengøringen med traditionel støvsuger, men slipper muligvis ikke 100% af med den.

Med Roomba i3+ får du stor værdi får dine penge og robotstøvsugeren er stadig blandt de bedste i dens prisklasse. Roomba i3+ Kommer med en App kaldet iRobot Home. Appen åbner op for en række ekstra funktionaliteter såsom:

  • Skemalægning (indstil robotten til at køre på bestemte tidspunkter i løbet af dagen, f.eks. når du er på arbejde)
  • Stemmestyring (Amazon Alexa og Google Assistant)
  • Adgang forbudt-zone (f.eks hvis den skal undgå madskål)

Videoanmeldelse

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Generelle specifikationer

Rengøring

Lydniveau

Navigation og sensorer

Vægt og Dimensioner

Batteri

App + App-funktioner

Styring

Basestation

Yderligere funktioner