ZERO 11X

5
5/5
Udsolgt

Produktbeskrivelse

ZERO 11X er det mest kraftfulde og robuste el-løbehjul i ZERO-serien, og lever i høj grad op til titlen. ZERO 11X er ikke for sarte sjæle, men hvis du er en entusiast, er ZERO 11X det, som enhver entusiastisk rytter ønsker. ZERO 11X er udstyret med et elegant dæmpersystem og utrolig responsive bremser, som giver dig fuld kontrol over din kørsel til enhver tid.

Stellet er ekstremt robust og giver dig den tryghed, du har brug for. Den dobbelte styregaffel med indbygget styrestang forhindrer det velkendte og ubehagelige fænomen “speed-wobble”. Affjedringssystemet består af to justerbare 165 mm hydrauliske støddæmpere (fjederbaserede dæmpere), der kan justeres efter din egenvægt, præference og anvendelsesområde. ZERO 11X er perfekt, hvis du ønsker god affjedring til terrængående brug. El-løbehjulet kører problemfrit over alt, lige fra ujævnhederne i asfalten til de store rødder i skovbunden.

Bremsesystemet består af 2 stk. hydrauliske 160 mm skivebremser med kølefinner fra NUTT. Disse giver dig responsiv og lynhurtig bremseevne lige ved hånden, og kølingen sikrer, at bremserne ikke bliver varme. ZERO 11X kommer med en smart bremsesensor, der afbryder forbindelsen mellem den forreste og bagereste motor ved hjælp af et lille klem på bremsen. Dette reducerer bremselængden markant.

ZERO 11X leverer med sine kraftige 72 V-motorer og to 45 A controllers banebrydende acceleration og evnen til at køre op ad stigninger på op til 30°. LG-batteriet på 2240 Wh giver en rækkevidde på op til 160 km! Som er mere end rigeligt for de fleste. Derudover er el-løbehjulet udstyret med 2 stk. kraftige justerbare “projektører” foran og røde LED-lys bagtil + bremselygter. Der er i øvrigt også god mulighed for at montere andet tilbehør på gaflerne, hvis du ønsker.    

Dette el-løbehjul er virkelig er i en klasse for sig selv. Et nyt kapitel er blevet åbnet, og ZERO 11X viser vejen!

Videoer af ZERO 11X

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra