GoRunner UrbanGlide eCross Max

-40%
4.5
4.5/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

UrbanGlide eCross Max

14.995 kr.
8.995 kr.

Produktbeskrivelse

Det kraftige el løbehjul fra UrbanGlide er det perfekte el løbehjul, hvis man går op i rå kraft og god rækkevidde. UrbanGlide eCross Max kommer med 2 kraftige 800 W motorer. Motorerne fører til den vanvittige topfart på 35-40 km/t. Du vil ikke blot kunne opleve høj topfart, men også hurtig acceleration og evnen til at bestige stejle bakker

Til at få alt kraften ud af motoren kommer el-løbehjulet med et stort batteri på hele 17.500 mAh. Man vil altså kunne forvente at kunne få op til 60 km ud af batteriet på en enkelt opladning. Dette er nok til selv de længste ture.

Som sagt er el-løbehulet rå kraft og det er der også når det kommer til at køre off-road. UrbanGlide eCross Max er ikke bare topfart og lang rækkevidde. Det kommer også med fantastisk stødabsorberende evner med dens dobbelt affjedring foran. Derudover kommer el-løbehjulet også med 2 store brede luftfyldte 10 tommer dæk, som er perfekte når der køres off-road. Dækkene har et dybt dæk-mønster som sikrer du har godt vejgreb i alle former for terræn.

UrbanGlide eCross Max kommer desuden også med 2 store forlygter og en kraftig baglygte. Dette er perfekt for at gøre dig synlig på vejen, men også til oplysning af vejen. De 2 store kraftige forlygter lyser vejen helt op. Så selv når det nat kan der køres off-road, da el-løbehjulet lyser alle dine fremadrettet udfordringer op.

Til alle nørderne finder man alt information på styret. her finder du et lækkert LED-display hvor der kan følges med i alt fra hastighed til batteriniveau.

Bemærk: El-løbehjulet kan køre over 20 km/t, hvilket betyder at den ikke er lovlig på offentlige veje i Danmark.

Se UrbanGlide eCross Max i aktion

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Affjedring

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra