Segway Ninebot MAX G30E II

4.7
4.7/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Segway Ninebot MAX G30E II

4.879 kr.

Produktbeskrivelse

El-løbehjulet er et af de stærkeste Segway har lavet hidtil. Ninebot by Segway Kickscooter MAX G30E II er egnet til personer der skal køre langt, man kan sammenlagt på en opladning køre op til 65 km. Det kommer selvfølgelig an på hvilket terræn man kører i og hvor meget man vejer.

El-løbehjulet kan klare stejle bakker, helt op til 15% stigning og kører let over småsten og let terræn. På styret finder du et smartdisplay der kan vise dig alt fra hastighed til batteriniveau.

Derudover finder du også håndbremsen på venstre side og en brugervenlig speederknap på højre side af styret, hvor man let kan styre farten.

El-løbehjulet er af høj kvalitet. el-løbehjulet er lavet af solidt aluminium og udstyret med gummi håndtag. Nederst på el løbehjulet finder du de store stødabsorberende 10 tommer hjul, der giver en god køreoplevelse.

I baghjulet er der monteret en 350 W motor der giver el-løbehjulet en tophastighed på 25 km/t (vær dog opmærksom på, at el-løbehjul med en tophastighed på over 20 km/t ikke er godkendt til kørsel på offentlige veje i Danmark).

El-løbehjulet er derudover udstyret med et intelligent batteri recovery system, der hjælper el-løbehjulet med at opnå en rækkevidde på hele 65 km per opladning. Dette gør den ved at genererer strøm under bremsning.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra