Segway Ninebot F40D

4.3
4.3/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Segway Ninebot F40D

5.162 kr.
4.999 kr.

Produktbeskrivelse

Ninebot F40D er et af de nyeste el-løbehjul fra Ninebot. El-løbehjulet kommer med alle de smarte funktioner fra tideligere generationer, bare lidt bedre.

Ydeevne

F40D er udstyret med en 300 W motor, hvilket giver el-løbehjulet en tophastighed på 20 km/t samt evnen til at bestige bakker på op til 20%. Derudover har el-løbehjulet en imponerende rækkevidde på op til 40 km på en enkelt opladning og tager omtrent 6,5 timer om at oplade fuldt op.

Brugervenlighed

F40D kommer i et pratisk design, idet det kan foldes sammen på få sekunder og er forholdvist let at løfte (17,1 kg).

Derudover kan el-løbehjulet klare en maks. belastning på 120 kg, hvilket sikrer at du kan tage ekstra bagage med ombord uden det påvirker rækkevidden markant.

Komfort

Ninebot har lagt ekstra fokus på at designe et el-løbehjul der er komfortabelt og kompakt og har derfor ligeledes integreret batteriet under bundpladen for et lavt tyngdepunkt, bedre balance og bedre vejgreb.

El-løbehjulet kommer med pneumatiske(luftfyldte) slangeløse dæk med et indvendig gelé lag, der hjælper med at absorbere stød fra ujævnheder i vejen samt gør det svære for dig at punktere, hvilket sørger for en behagelig og sikker køreoplevelse.

Lygter og reflekser

Derudover kommer el-løbehjulet med en 2,1w LED lygte foran, baglygte samt reflekser både foran, på siderne og bag på.

Bremser

For optimal sikkerhed og køreglæde kommer F40D el-løbehjulet med elektronisk bremse foran og 140mm skivebremse på baghjulet.

Det smarte BMS-system gør at alt batterikraft udnyttes og sikre at der ikke går strøm til spilde. Derudover forhindrer det overophedning, kortslutning, overopladning og afledning.

App

Segway-Ninebot appen som kan forbinde til F40D med bluetooth signal fås både til iOS og Android, og holder dig opdateret og kan vise dig oplysninger såsom batteriniveau, køretilstande, og om der er behov for vedligeholdelse osv. Således kan du altid køre på el-løbehjulet uden bekymringer!

Støv- og vandbeskyttelse

F40D har en IPX5-certificeret, hvilket betyder at el-løbehjulet kan modstå vandsprøjt fra enhver retning. Dog er det ikke 100% vandtæt og du skal stadig undgå kørsel i dybe vandpytter eller nedsænkning i vand.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra