Segway Ninebot F30E

5
5/5
Udgået

Produktbeskrivelse

Ninebot F30E el-løbehjulet er en af de nyeste modeller fra Ninebot. Dette el-løbehjul kommer med alle de smarte funktioner fra tideligere generationer, bare lidt bedre.

F30E er meget pratisk, idet det kan foldes sammen på få sekunder og er forholdvist let at løfte (16,9 kg).

Ninebot har lagt ekstra fokus på at F30E skal være komfortabel og kompakt og har derfor ligeledes integreret batteriet under bundpladen på for et lavt tyngdepunkt, bedre balance og bedre vejgreb.

El-løbehjulet kommer med 10 tommer slangeløse pneumatiske(luftfyldte) dæk med et indvendig gelé lag, der hjælper med at absorbere stød fra ujævnheder i vejen samt gør det svære for el-løbehjulet at punktere, hvilket sørger for en behagelig og sikker køreoplevelse.

For optimal sikkerhed og køreglæde kommer El-løbehjulet med elektronisk bremse foran og skivebremse på baghjulet.

El-løbehjulet kommer med en 2,1w LED lygte foran, baglygte samt reflekser både foran, på siderne og bag på.

Støtteben og ringeklokke medfølger desuden også.

F30E har et 12 Ah batteri, der er med til at give el-løbehjulet en imponerende rækkevidde på op til 30 km.

El-løbehjulet tager omtrent 6,5 timer om at oplade fuldt op, hvilket burde være tilfredsstillende for de fleste, da det kan oplades om natten.

Derudover har el-løbehjulet en kraftig 300 watt el-motor, som er med til at give en tophastighed på 25 km/t. og gør el-løbehjulet i stand til at kunne bestige bakker op til 15%.

Det smarte BMS-system gør at alt batterikraft udnyttes og sikre at der ikke går strøm til spilde. Derudover forhindrer det overophedning, kortslutning, overopladning og afledning.

F30E har en IPX4-rating, hvilket betyder at det kan modstå vandsprøjt, men ikke er 100% vandtæt og derfor ikke velegnet til kørsel gennem dybe vandpytter.

Bemærk: el-løbehjulet er ikke godkendt til brug i trafikken. Hvis du ønsker den lovlige version, kan du i stedet vælge Ninebot by Segway F30D

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra