Segway Ninebot E45D

0
0/5
Udgået

Produktbeskrivelse

Ninebot by Segway KickScooter E45D er et fantastisk el løbehjul, hvis du har langt fra arbejde, skole eller andet, da det kommer med en imponerende rækkevidde på 45 km.

Løbehjulet har 9 tommer stødabsorberende hjul som oven i købet er punkterfrie. Løbehjulet er foldbart og er derfor super praktisk i det du kan tage det med under armen, smide det ind i bilen, tage det med i metroen eller i bussen.

Ninebot by Segway KickScooter E45D har en batterikapacitet på 10.200 mAh og tager derfor 7-8 at oplade, dog kan du snildt oplade det over natten så den lange ladetid burde ikke være et problem for de fleste.

El-løbehjulet er CE-godkendt og er derfor fuldt lovligt til brug i trafikken. El-Løbehjulet kommer i øvrigt med topklasse funktionaliteter, såsom et batteri man kan tage af og på for at forlænge rækkevidden. På den måde har du mulighed at tilkøbe et ekstra batteri, så du altid har mulighed for at have strøm på dit el-løbehjul.

El-løbehjulet kommer med flotte lygter både foran og bagpå, samt røde og gule reflekser som sørger for at du lyser ordentligt op i mørket eller tåge.

Ninebot E45D anmeldelse

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra