Moride MP10

0
0/5
Udgået

Tjek alternativer

Produktbeskrivelse

Moride MP10 er et enestående el-løbehjul, der byder på mange fede funktionaliteter. El-løbehjulet er både kraftigt, komfortabelt, praktisk og langtidsholdbart og er uden tvivl et sikkert valg for langt størstedelen af pendlere. Her får du altså meget el-løbehjul for pengene.

Ydeevne

Hvis man tager et kig på ydeevnen ligger dette el-løbehjul blandt de bedste i sin vægt- og prisklasse. El-løbehjulet kommer udstyret med en 500 W motor samt et stort langtidsholdbart 36V 10 Ah 360 Wh lithium-ion batteri. Den kraftfuldte motor i kombination med batteriet giver el-løbehjulet en rækkevidde på op til 25 km per opladning og gør el-løbehjulet i stand til at håndtere de fleste bakker uden problemer.

El-løbehjul kan køre op til 30 km/t (fås også i en lovlig 20 km/t version).

Brugervenlighed

MP10 er et yderst brugervenligt el-løbehjul på mange punkter. Du vil blandt andet opleve at el-løbehjulet har en lang og bred fodplade. Derudover er el-løbehjulet foldbart og har det et kraftfuld bagskærm, hvor styrestangen kan klikkes fast og styrestangen kan hermed bruges som et bærehåndtag, hvilket er et kæmpe plus, da du hermed kan bære el-løbehjulet med en hånd.

Med en vægt på 20,3 kg er el-løbehjulet dog lidt tungt, og kan besværligt at bære op ad lange trapper. Så hvis du er bosat i 6 sal i storbyen og ikke har elevator, så er dette muligvis ikke modellen for dig.

Design og byggekvalitet

Det smukke ved MP10, er at el-løbehjulet er bygget med fokus på funktionalitet i stedet for elegance. Dette kan tydeligt ses på designet.

Vandafvisende egenskaber

IPX4-klassificeringen gør et el-løbehjulet har en vis form for beskyttelse for vandsprøjt. Det er altså ikke blandt de bedste el-løbehjul i forhold til dens vandafvisende egenskaber, men det er udemærket for de fleste ryttere, så længde du er påpasselig med at køre i regnvejr og kører uden om vandpytter, bør du være sikker.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Affjedring

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra