Moride Extreme Plus (30 km/t)

0
0/5
Udgået

Produktbeskrivelse

Moride Extreme er et enestående el-løbehjul, der byder på mange fede funktionaliteter. El-løbehjulet er både kraftigt, komfortabelt, praktisk og langtidsholdbart. Dette er uden tvivl et sikkert valg for langt størstedelen af pendlere. Her får du altså meget el-løbehjul for pengene.

Ydeevne

El-løbehjulet kommer udstyret med en 500 W motor samt et stort langtidsholdbart 36V 10 Ah 360 Wh lithium-ion batteri. Den kraftfuldte motor i kombination med batteriet giver el-løbehjulet en rækkevidde på op til 30 km per opladning og gør el-løbehjulet i stand til at håndtere de fleste bakker uden problemer.

El-løbehjul kan kører op til 30 km/t(men fås også i en lovlig 20 km/t version)

Brugervenlighed

Extreme plus er et brugervenligt el-løbehjul på mange punkter. Du vil blandt andet opleve at el-løbehjulet har en lang og bred ståplade. Derudover er el-løbehjulet foldbart og har det et kraftfuld bagskærm, hvor styrestangen kan klikkes fast og styrestangen kan hermed bruges som et bærehåndtag, hvilket er et kæmpe plus, da du hermed kan bære el-løbehjulet med en hånd.

Med en vægt på 23 kg er el-løbehjulet dog lidt tungt, og kan besværligt at bære op ad lange trapper. Så hvis du er bosat på 6. sal i storbyen og ikke har elevator, så er dette muligvis ikke modellen for dig.

Design og byggekvalitet

Det smukke ved Extreme Plus, er at el-løbehjulet er bygget med fokus på funktionalitet i stedet for elegance. Dette kan tydeligt ses på designet. El-løbehjulet kommer med en robust ramme, bred og lang stå plade samt et par store hjul og exceptionel affjedring foran.

Vandafvisende egenskaber

IPX4-klassificeringen gør at el-løbehjulet har en vis form for beskyttelse mod vandsprøjt. Det er altså ikke blandt de bedste el-løbehjul i forhold til dens vandafvisende egenskaber, men det er udemærket for de fleste ryttere, så længde du er påpasselig med at køre i regnvejr og kører uden om vandpytter, bør du være sikker.

Konklusion

Moride Extreme Plus er et kraftfuldt, holdbart og pålideligt el-løbehjul, der er designet med stabilitet og komfort i tanke. Dette er uden tvivl et el-løbehjul som mange pendlere vil kunne komme til at kunne elske.

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra