Greenride er reklamefinansieret

Mercane WideWheel Pro

3.6
3.6/5
På lager

Sammenlign priser hos forhandlere

Mercane WideWheel Pro

10.290 kr.

Produktbeskrivelse

Mercane WideWheel Pro kommer ligesom navnet hentyder til med brede hjul. Modellen ligner ikke alle de andre el-løbehjul og det er pga. de brede dæk.

Dækbredden er 10 cm hvilken næsten er 4 gange så meget som et normalt el løbehjul. De brede dæk gør el løbehjulet stabilt og garantere en god køreoplevelse.

Ved køb af el løbehjulet får man to valgmuligheder. Man kan vælge den med en topfart på 20 km/t eller +40 km/t. Du kan derfor selv vælge om du vil have den lovlige version med spærre eller den ulovlige uden.

Selv hvis du vælge versionen med spærre kan du stadig forvente god acceleration. De har nemlig alt til fælles ud over topfart.

Hvis vi kigger lidt nærmere på motorerne. Så finder vi en motor foran og bagved. Begge motorer har en nominel effekt på 500 W, hvilket betyder at den samlet nominelle effekt er 1000 W. Med disse kraftfulde el drevne motorer kan du forvente en vild acceleration og mulighed for at komme op af selv de stejleste bakker (i hvert fald i Danmark).

Som nævnt tidligere har Mercane WideWheel brede dæk. De brede dæk er fantastiske når det kommer til bremsning, da el løbehjulet har mere dæk der har direkte kontakt med jorden. Det som det betyder for dig er at bremselængden mindskes markant.

Modellen fra Mercane kommer desuden med ekstraudstyr som er essentielt. Dette er blandt andet indbygget lygter samt et fantastisk display hvor du kan følge med i hastighed, samt hastighedsindstillinger.

Videoanmedelse af Mercane WideWheel Pro

Fordele og ulemper

Fordele

Ulemper

Specifikationer

Ydeevne

Motor

Batteri

Hjul & dæk

Bremser

Dimensioner

Vægt

Display

Lygter og reflekser

Ekstra